• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop. Nativii care au cele mai mari șanse să devină cunoscuți

Horoscop. Nativii care au cele mai mari șanse să devină cunoscuți

nativi

Astrologii spun că probabilitatea ca o persoană să devină faimoasă este determinată, în mare parte, de semnul zodiacal în care s-a născut. Și, potrivit lor, există câteva zodii care au mari șanse să cunoască celebritatea.

Unii oameni consideră că faima se datorează muncii asidue și dăruririi, pe când alții insistă că este nevoie doar de un gram de noroc, iar astrologii spun că zodia ne influențează dorința de a deveni cunoscuți. Există unele zodii care adoră să fie în centrul atenției și atrag celebritatea, fără să facă prea mult efort. Așadar, iată care sunt acestea!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
„Liderul zodiacului‟, Berbecul, este înzestrat cu mult curaj și ambiție, iar dacă își dorește un anumit lucru, cu siguranța, o să facă tot posibilul pentru a-și îndeplini visul. Nu se teme de concurență, din contră – îl motivează și îl ambiționează și mai mult.

Celebrități care s-au născut în zodia Berbec: Mariah Carey, Elton John, Lady Gaga, Alec Baldwin, Victoria Beckham etc.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Oamenii născuți în zodia Gemeni sunt inteligenți și foarte buni comunicatori – captează publicul cu discursul lor, așa că se vor folosi de această calitate ca să atingă faima.

Celebrități care s-au născut în zodia Gemeni: Johnny Depp, Natalie Portman, Angelina Jolie, Hugh Laurie, Lucy Hale etc.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri