Horoscop rune 17-23 octombrie, cu Mihai Voropchievici

mihai voropchievici 1

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022.

Berbec
Pentru Berbec, prima zodie, deschizătorul de drumuri, avem un sfat dublu. Sau un mesaj dublu. În primul rând, să nu mai ia foc repede şi să se relaxeze. Runele au simţit şi au venit în ajutorul Berbecilor. Temperaţi-vă. Nu te enerva, nu te agita pentru că toate persoanele la care te gândeşti şi crezi că ar putea fi bolnave au o sănătate excelentă.

Taur
Unii dintre Tauri, în săptămâna asta, se pot muta din casă sau de la locul de muncă. Ce au preconizat mai demult, au acţionat şi acum este momentul favorabil pentru a face una din cele două mutări sau poate chiar pe amândouă. Pentru că runa şi Divinitatea le va da minte, linişte în gânduri şi vor acţiona aşa de favorabil pentru ceea ce îi interesează la momentul respectiv.

Gemeni
Gemenii intră într-o săptămână de protecţie divină totală. Sunt protejaţi, sunt în siguranţă şi tot ce înseamnă răutatea oamenilor, alte forţe malefice care sunt în jurul lor vor dispărea ca şi cum n-ar fi fost. Este o rună fantastic de puternică. Atunci când intervine Divinitatea şi te ia sub aripa ocrotioare.

Rac
Wunjo pentru Rac. Câştig pe toate planurile, deci nu numai financiar sau în dragoste. Pe toate planurile. Să fiţi siguri.

Leu
Leul va afla, în curând, un adevăr extraordinar de important care poate produce şi marcaj puternic asupra lui sau, pur şi simplu, îi poate schimba viaţa. În mai bine sau în mai rău. În funcţie de elementele conjuncturale ce le-a avut în perioada anterioară. Dacă s-au comportat frumos, marcajul vine benefic.

Continuarea aici

Parteneri