Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici

voropchievici h 1

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro, horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare.
Peştii primesc mesaj de la forța divină, Vunjo apare la Fecioare în săptămâna care vine, iar Capricornii sunt sfătuiţi să se pregătească de o călătorie.

Horoscop rune pentru Berbec
Berbecii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că se spune că norocul sau surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care știu să aștepte. Deci aveţi răbdare, nu e atât de mult să așteptați 1-2 zile şi va veni rezolvarea acelor probleme pe care o așteptați voi.

Horoscop rune pentru Taur
Taurul, în schimb, e pus să-și mobilizeze toate forțele, ca să-și consolideze poziția pentru că a luat-o razna un picuț sau a uitat cine e și ce trebuie să facă. Deci el trebuie să revină pe poziții bune, pentru că acolo e pus să facă, să rezolve toate treburile – și acasă, și în societate, dar și la locul de muncă.

Horoscop rune pentru Gemeni
Pentru Gemeni, dați toate problemele și grijile legate din trecut la o parte, lăsați necazul în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână de vis, mult mai bună ca cea precedentă. Și au avut și săptămâna precedentă destul de bună.

Horoscop rune pentru Rac
Pentru Raci, dacă cineva se gândește la voi în mod insistent, e dator să vă trimită și un cadou minunat. Așa că aveți grijă la cine vă gândiți și cine se gândește la voi.

Horoscop rune pentru Leu
Leul găsește răspunsul tuturor problemelor numai după ce a scăpat de Vunjo în săptămâna precedentă și acum va angaja o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Ori e albă, ori e neagră, așa că nu vă faceţi probleme. Nu e o lună nu e o lună rea.

Continuarea aici

Parteneri