Horoscop, sâmbătă 8 septembrie. Ce aduce o zi de mare sărbătoare fiecărei zodii?

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 8 SEPTEMBRIE 2018, cu o zi inainte de Luna Noua in Fecioara, o Luna Noua speciala ca semnificatie si efect, tocmai buna la acest inceput de toamna.
In afara de prilejul de sarbatoare, aceasta zi este importanta pentru toata crestinatatea prin semnificatia purtata pentru fiecare dintre noi, indiferent daca avem ceva in comun cu numele sau nu. Crestinatatea considera aceasta zi drept una de mare bucurie, de speranta si de lumina a salvarii noastre.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te ai o stare de reflectare si ar trebui sa folosesti oportunitatea pentru a-ti revizui viata in mod obiectiv precum si abordarile pe care le ai ca sa obtii ce doresti. Asta te va ajuta sa dai la o parte metode perimate care nu te duc nicaieri. Acum esti mai increzator in tine si asta te ajuta in demersurile de a-ti implini visele.

Distribuie prietenilor

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi este o zi pozitiva pentru tine in mod special. Sunt sanse bune pentru tine profesional incepand de acum ce pot duce la o crestere sau marire bugetara. Nu te entuziasma, totusi, prea mult, pentru ca risti sa faci greseli si sa cazi in capcane. Incearca sa tii picioarele bine infipte in pamant, sa ramai realist si sa iti mobilizezi instinctele puternice care te duc mai departe.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Intentia ta este sa iti schimbi viata in bine. Faci eforturi mari si pe alocuri rezultatele intarzie sa apara. De fapt, esti mult mai aproape decat crezi. Nu ceda acum, dupa atata efort investit care se poate duce pe apa sambetei. Este o treaba nerezolvata care in continuare iti consuma energia si te deranjeaza. Nu crezi ca e timpul sa faci acum ceea ce nu ai avut curajul sa faci in trecut ?

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Lucrurile se intampla cu o viteza foarte mare in jurul tau iar propriile tale reactii la evenimente ar trebui sa fie cel putin la fel de rapide daca vrei sa ramai sub control. Trebuie insa sa fii calm si sa nu lasi anxietatea sau caracterul tau sa domine versiunea mai buna din tine, altfel vei spune sau face lucruri pe care le poti regreta mai tarziu. Actioneaza bazandu-te pe un motiv, tine capul cerebral pe umeri si vei fi bine.

LEU (24 iulie – 23 august)

Esti plin de energie si dinamism astazi ! Asta iti va da portia suplimentara de energie necesara sa iti pui treburile in orice si sa ai succes in tot ce iti propui. Nu grabi lucrurile si nu face treaba de mantuiala. Ia-o incet si vei ajunge cu siguranta in varf. Ai face bine sa eviti sa te retragi emotional in cochilia ta. Da-le celor ce tin la tine o sansa sa te ajute. Multe lucruri minunate sunt pentru tine care iti vor mentine starea de spirit ridicata.

Continuarea Aici