AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscop. Săptămâna eclipsei de Lună și a întâlnirii legendare Jupiter-Pluto. Încotro ne îndreptăm?

 

Iata inca o saptamana incredibila de vara pe care ne-o ofera iunie. Jupiter si Pluto se intalnesc pentru a doua oara in acest an si hotarasc soarta lumii. Societatea ca intreg, sistemul de valori, de credinte, legile, economia, toate se schimba. Renasc sub ochii nostri!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, aceasta saptamana iti va aduce o gama larga de emotii si situatii. Vei fi in contact cu emotiile tale foarte bine, deci iti vei exprima dragostea fata de oamenii din viata ta in moduri variate, spre incantarea lor si prosperitatea relatiilor voastre. Familia iti va fi preocuparea principala, nu pentru ca exista probleme de rezolvat ci pentru ca tie iti face bine sa ii sustii. Asta iti da tie acum un sentiment de bine in interiorul tau. In acelasi timp, iti vei dedica clipe si propriilor obligatii ca sa avansezi spre realizarile pentru care muncesti. O perioada de mare putere emotionala este pe cale sa inceapa pentru tine, deci profita din plin de ea.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, aceasta saptamana iti poate activa si aduce o paleta de emotii si situatii pe care le ai de vazut si gestionat, dar vestea buna este ca vei ramane cu un gust dulce dupa toate. Esti pe cale sa intri intr-o perioada care iti va permite sa te exprimi dinamic si in acelasi timp sa ai energie si sa actionezi cu eficienta in spatele scenelor. Timpul este bun pentru tine sa gestionezi orice treburi ce implica discretie si miscare rapida. Starea de spirit iti va fi buna si nu se anunta obstacole in calea ta.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, in aceasta saptamana vei avea de gestionat unele aspecte de viata ce necesita discretia ta. Esti in stare sa actionezi asa cum iti spune intuitia ta ceea ce este foarte bine si vei asculta si de subconstientul tau. De acolo vin solutiile si tu stii prea bine. Vei simti nevoia sa te indrepti spre familie pentru putere si echilibru. Miscarile tale dinamice te fac sa te simti increzator si eficent. Spre mijlocul saptamanii, asigura-te ca esti responsabil la munca ; nu e vreme sa neglijezi acest domeniu chiar daca zilele pot parea ca o vacanta prelungita.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Draga Rac, saptamana va curge placut si vei avea echilibrul psihologic de a-ti gestiona responsabilitatile si treburile asa cum iti doresti. Ai putea simti ca o experienta negativa din trecut se reintoarce in mintea ta si te impiedica sa gandesti rezonabil sau sa iei deciziile cele mai bune. Insa este bine ca se prezinta pentru ca ai ocazia sa vindeci o rana pe care ai tot acoperit-o si ea sangereaza din spatele bandajului. Ai grija sa iti controlezi temperamentul si sa iei timpul necesar inainte de a lua orice masuri. Spre finele saptamanii incepe o perioada pozitiva pentru tine in care vei vedea profunzimea unora din problemele tale si le vei rezolva.

LEU (23 iulie – 22 august)
Draga Leu, in aceasta saptamana vei experimenta unele emotii foarte puternice si vei avea o mai buna intelegere a nevoilor si asteptarilor tale. Vei gasi totodata si puterea si determinarea de a face fata tuturor provocarilor ce apar. Relatiile de familie sunt favorizate, deci asigura-te ca iti exprimi interesul pentru ele si ii sustii pe cei dragi cu care imparti spatiul de locuit. Daca apare presiune sau se ivesc situatii dificile in interiorul casei, tu, care esti o oaza de iubire, esti in stare sa gestionezi aceasta energie in mod corespunzator. Daca nu tu, atunci cine?

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!