• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special. Ce aduce fiecărei zodii, misteriosul și transformatorul Scorpion?

Horoscop special. Ce aduce fiecărei zodii, misteriosul și transformatorul Scorpion?

zodiac horoscop 1

Ne aflăm adânc în inima toamnei și, în conformitate cu spiritul supranatural, astrologia sezonului Scorpion 2022 este mai mult decât intensă. Între 23 octombrie și 21 noiembrie, enigmaticul Scorpion va ridica o oglindă spre partea noastră întunecată și va cerceta secretele și emoțiile noastre ascunse. Dar sezonul Scorpion nu se referă doar la lucruri grele – este și un moment potrivit pentru a-ți explora și partea senzuală. Cu două eclipse emoționale și Marte retrograd, vei dori să știi cum va afecta Soarele în Scorpion 2022 semnul tău zodiacal.

Iată ce aduce Soarele în Scorpion 2022 tuturor zodiilor!

BERBEC
La ce trebuie să renunți, dragă Berbec? Sezonul Scorpionului te ajută să înțelegi rezervele pe care le poți avea și care te împiedică să urmărești și să definești în mod activ lucrurile pe care le dorești. Este un moment bun să face o pauză și să treci la niște săpături spirituale. Permite-ți să devenii mai vulnerabil pentru a crea spațiu pentru ceea ce trebuie să vină în viața ta. Cu Marte retrograd în Gemeni, în casa ta de comunicare și comunitate locală, te vei simți activat să ieși mai mult. Cu toate acestea, te vei trezi că negociezi des conflicte.

TAUR
Sezonul Scorpion marchează un moment esențial pentru relațiile tale, dragă Taur. Acesta este un moment grozav pentru a verifica situația parteneriatelor tale romantice, profesionale și unu-la-unu. Acum este momentul perfect pentru a renunța la conexiunile care nu îți mai servesc. Acesta ar putea fi începutul sfârșitului sau începutul unui nou capitol. Cu Marte retrograd în Gemeni în casa ta de bani și securitate, s-ar putea să fie nevoie să faci niște alegeri îndrăznețe atunci când vine vorba de stabilizarea finanțelor tale.

GEMENI
S-ar putea să te simți dezamăgit pe măsură ce sezonul Scorpion te schimbă zi cu zi, dragă Gemeni. Există elemente ale ritualului tău zilnic pe care le-ai depășit? Fă-ți acest timp pentru a-ți reorganiza programul, dar lasă și suficient pentru îngrijire personală. Acesta este un moment minunat pentru a realiza că nu trebuie să faci totul pe cont propriu. Cere ajutor dacă te afli în dificultate și observă cine îți este alături atunci când ai cea mai mare nevoie. Asigură-te că te odihnești mult, pentru că vei simți că te miști cu viteza luminii.

RAC
Scorpionul pasionat îți inspiră partea creativă, dragă Rac. Fii atent la ceea ce își aduce plăcere, mare sau mică. Nu lupta împotriva blocajelor creative aduse de Marte retrograd, deoarece aceste întârzieri sunt adesea dintr-un motiv – perfecțiunea necesită timp! Ce îți aduce cea mai mare bucurie în viață? Conectează-te cu copilul interior și fă ceea ce te face fericit. Intuiția ta va fi activată în acest sezon. S-ar putea să te trezești că dorești să fii singur mai mult decât de obicei, făcându-l momentul perfect pentru a atinge dorințele tale cele mai intime.

LEU
Pregătește-te să devii sentimental în timpul sezonului Scorpion, dragă Leu. Săptămânile următoare sunt despre ruperea ciclurilor și vindecarea în ceea ce privește familia și casa. Dacă ai nevoie de o resetare, petrece mai mult timp cu oamenii care te fac fericit. Dar călătoria ta de vindecare nu trebuie să fie singuratică. Marte retrograd îți reamintește să îți dai voie să apelezi și la alții. Vei simți nevoia de a face echipă cu cineva. Acest lucru te-ar putea reconecta cu prieteni vechi sau îți poți face alții noi, care să aibă aceeași viziune cu tine.

Continuarea aici

Parteneri