• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special la Echinocțiul de toamnă. Impact major pentru toate zodiile!

Horoscop special la Echinocțiul de toamnă. Impact major pentru toate zodiile!

toamna echinoctiu 1

Toamna își va intra pe deplin în drepturi odata cu echinocțiul din 23 septembrie 2022. Cu acest prilej începe și toamna astronomică, dar și cea astrologică, pentru că Soarele se mută în Balanță. Se dă startul, astfel, unei perioade de armonie, dreptate, echilibru și dragoste. Nevoia de pace este puternică, motivându-ne să vorbim rațional lucrurile în loc să ne afirmăm voința și să ne certăm. Factorul de dragoste este, de asemenea, puternic… inspirându-ne să colaborăm cu ceilalți și să creștem relațiile.

Iată cum sunt influențate zodiile de echinocțiul de toamna:

Berbec
Dragă Berbec, iată adevărul dur: în relațiile și prieteniile tale, ai tendința să pui nevoile proprii pe primul loc. Acum, începi să înțelegi că este important să lucrezi cu alții pentru a crea dinamica pe care o vrei. Angajamentul și asumarea răspunderii pentru acțiunile tale nu este ceva care îți vine în mod natural sau ușor. Dar începi să realizezi că este important să fii conștient de sentimentele celor la care ții – mai ales când le ignori preocupările.

Taur
A fost extrem de greu pentru tine să respecți o rutină. Dar haosul nu funcționează. Ai nevoie disperată de ordine pentru a fi sigur că te poți achita decent de toate responsabilitățile și să finalizezi proiectele în timp util. În loc să lași anxietatea să te învingă, creează un program care să-ți ofere libertatea de a-ți face planuri dintr-un capriciu, dar să te țină și pe drumul cel bun cu sarcinile.

Gemeni
Dragostea plutește în aer! Dar ia-o ușor, dragă Gemeni! Nu trebuie să te grăbești într-o relație. Cunoaște puțin mai bine cealaltă persoană. Fă-ți timp pentru a dezvolta o prietenie pentru a confirma că amândoi sunteți compatibili. Dacă ești, atunci situația ta este pe cale să se transforme într-o dragoste fierbinte. Dacă nu, atunci te vei trezi căutând afecțiune în altă parte. Nu îți faceți griji. Ai de unde alege!

Rac
Chiar acum, acasă este locul în care îți este inima. Ai descoperit că este mai distractiv să te relaxezi cu familia. Fă niște curățenie sezonieră și reamenajări minore, cum ar fi schimbarea perdelelor sau a cuverturilor, pentru a da un aer nou casei. Vei descoperi că, doar cu puțin efort, energia se va schimba.

Leu
Energia ta este la cote maxime. Ai tras tare pentru a-ți finaliza sarcinile devreme. Deoarece ai reușit să termini totul cu viteză maximă, simți că poți lucra mai mult pentru a obține credit suplimentar. Avertisment: acest lucru s-ar putea întoarce împotriva ta. S-ar putea să fii copleșit de toate promisiunile, obligațiile și sarcinile pe care ți le-ai asumat. Nu mușca mai mult decât poți mesteca.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri