• Home
  • Fapt divers
  • HOROSCOP special: Lordul întunericului PLUTO iese din retrograd – 11 octombrie. 4 zodii sub lupa destinului

HOROSCOP special: Lordul întunericului PLUTO iese din retrograd – 11 octombrie. 4 zodii sub lupa destinului

horoscop mai 1

Retrogradarea lui Pluto reprezintă o călătorie inversă prin lumea de dincolo. O explorare profundă a transformării. Și o recucerire a umbrei noastre. Este o invitație de a intra în comuniune cu părțile din noi pe care încă nu le-am acceptat, astfel încât să putem revendica fiecare aspect, luminos sau întunecat, a ceea ce suntem.

Este pentru ultima oară când transformatorul Pluto va fi direct prin Capricorn pentru o bună bucată de vreme. Pluto a fost în Capricorn din 2008 încoace, dar din 2024 se va muta în Vărsător unde va sta până în 2043.
Iată care sunt zodiile care vor intra sub lupa destinului odată cu ieșirea transformatorului Pluto din retrograd în Capricorn.
Berbec
Indiferent la ce te-ai gândit cu privire la cariera ta, vei fi ghidat să acționezi odată cu ieșirea lui Pluto din retrograd. Folosește această energie pentru a te concentra pe noi oportunități de carieră, promoții și modalități de a trăi viața pe care o iubești, aducând totodată și abundența financiară pe care o dorești.

Nu ar trebui niciodată să simți că îți vinzi sufletul pentru un salariu. Chiar dacă bogăția financiară a fost crucială în trecut, simți mai mult o schimbare pentru a te asigura că te simți conectat la ceea ce faci. Onoreaza acest lucru și lăsa-te să începi să cauti noi oportunități în care poti avea atât împlinire, cât și abundență.

Taur
Viața s-a simțit puțin provocatoare în ultima vreme, de parcă nu ai putea să-ți dai seama cum să te muți din locul în care te afli în acest moment în viața pe care o crezi că este destinată ție. Toate acestea se vor schimba pe măsură ce stațiile Pluto va ieși din retrograd în Capricorn, deschizând noi oportunități norocoase pentru bogăție, bucurie și experiențe incitante.

În timp ce Pluto era retrograd, ți s-a cerut să reflectezi asupra modului în care onorarea adevărului tău interior este ceea ce îți permite să creezi viața pe care îți dorești să o trăiești, așa că acum că stăpânul posturilor intunecate te direcționează, ar trebui să poți vedea cu adevărat cât de multa este puterea pe care o deții asupra destinului tău.
Cauta unde lucrurile în viață încep să se deschidă, devin mai posibile, pe măsură ce noi oferte și oportunități se filtrează. Pe măsură ce o fac, asigura-te că abordezi lucrurile altfel decât ai făcut în trecut și ai încredere că tot ceea ce ti-ai dorit vreodată vine făcându-și drum spre tine.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri