• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special: Luna Nouă în Balanţă aduce dragoste, bucurie si noroc

Horoscop special: Luna Nouă în Balanţă aduce dragoste, bucurie si noroc

horoscop toamna luna noua

Luna Noua in Balanta 2020 este o veste buna pentru noi. Se va simti romantica, flexibila, iubitoare, sociala, o cu totul alta energie decat Luna plina in Pesti de acum doua saptamani care s-a simtit cu o energie mai grea, emotionala si pe alocuri confuzanta.

Luna Noua inseamna intotdeauna loc pentru ceva nou in viata noastra. Aceasta Luna Noua in Balanta aduce dragoste, bucurie si noroc. Este o Luna Noua cu o influenta iubitoare si sociabila, tocmai buna pentru iesit la intalniri, fie ele total noi, fie in relatii in derulare, pentru startul unei noi povesti de amor, pentru logodit, pentru casatorii.

Balanta este zodia relatiilor, deci vom fi ghidati de aceasta lunatie sa gasim idei noi prin care sa cream legaturi si conexiuni mai sanatoase cu altii, fie setand granite fie manifestand recunostinta celor dragi.
Aceasta Luna Noua la mijloc din octombrie are loc intr-un moment sensibil in Univers. Ni se ofera momentul sa readucem in vietile noastre echilibrul in prioritati, in relatii, intre ce dai si ce primesti. Energia manifestarii este puternica acum, deci foloseste-o ca sa te gandesti ce mai doresti sa aduci nou si creativ in viata ta pana la finele anului.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Dragostea este in mintea multora dintre noi sub aceasta Luna Noua, Berbecule, deci sa nu fii surprins daca aceasta stare te cuprinde, indiferent daca ai sau nu relatie de amor. Dominanta ta in aceste zile este iubirea, dar sa fii atent: cu Luna si Soarele aflate amandoua in zodia opusa tie, Balanta, te poti simti oarecum irational si fara prea mare claritate. De aceea gandeste cu atentie inainte sa te implici in orice forma de angajament.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Cu Luna, cu Soarele aflate in zodia sociala si diplomata Balanta, de aceasta Luna noua te vei simti mult mai social decat ai fost in ultima vreme si vei vedea ca se manifesta in multe locuri. Apropie-te de colegii tai de munca, consolideaza si clarifica relatiile cu ei. Poti stabili conexiuni mult mai profunde si semnificative cu unii dintre ei decat puteai sa iti imaginezi vreodata, deci deschide-te spre compania lor.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Toata energia stimulanta intelectual a sezonului Balantei te ajuta sa te simti proaspat, vesel, plin de idei sub aceasta Luna Noua in acelasi semn. Un nou proiect creativ pentru munca ta te va face sa te simti bine, intelectual si apropiat de oameni ce gandesc si vorbesc asemenea tie. Esti in procesul de a-ti dezvolta un nou grup de oameni cu care sa lucrezi pentru acest nou proiect iar energia proaspata a unui nou inceput, adusa de Luna Noua, iti va sustine eforturile viitoare in acest sens. LEU (24 iulie – 23 august)
Tu ai avut un sezon intens, fierbinte, cu Soarele in zodia ta, apoi cu munca adusa de zodia Fecioarei iar viata ta profesionala si cariera au fost pline cu oportunitati, idei si o agenda plina si aglomerata. O data cu startul unei noi etape prin Luna Noua in Balanta, rupe putin acest ritm nebun. Fa o calatorie in natura cu prietenii ca sa diminuezi stresul mucii. Putin timp in afara rutinei alaturi de oamenii care te stiu si de iubesc fix pentru cine esti tu iti va schimba perspectiva si te va lasa plin de prospetime si energie.

RAC (22 iunie – 23 iulie)
Unitatea ta de familie – orice inseamna asta pentru tine – nu a fost asa de perfecta si divina cum ti-ai fi dorit sa fie in perioada anterioara. Insa o data cu sezonul recoltelor de toamna ce incepe acum, cu acest nou ciclu lunar demarat de Luna Noua in Balanta, este momentul sa iti intaresti conexiunile cu toti din familie care s-au mai slabit in ultimele luni. Reuneste-ti familia ca sa deveniti mai apropiati. Tu esti o creatura a confortului, deci lucreaza sa iti creezi un sistem familial de suport pentru acest aspect.

LEU (24 iulie – 23 august)
Tu ai avut un sezon intens, fierbinte, cu Soarele in zodia ta, apoi cu munca adusa de zodia Fecioarei iar viata ta profesionala si cariera au fost pline cu oportunitati, idei si o agenda plina si aglomerata. O data cu startul unei noi etape prin Luna Noua in Balanta, rupe putin acest ritm nebun. Fa o calatorie in natura cu prietenii ca sa diminuezi stresul mucii. Putin timp in afara rutinei alaturi de oamenii care te stiu si te iubesc fix pentru cine esti tu iti va schimba perspectiva si te va lasa plin de prospetime si energie.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri