• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special: Luna nouă în Capricorn, din 13 ianuarie, ne marchează!

Horoscop special: Luna nouă în Capricorn, din 13 ianuarie, ne marchează!

luna capricorn

Pe 13 ianuarie 2021 are loc Luna Noua in Capricorn, cea mai ambitioasa zodie din horoscop. Lunile Noi marcheaza intotdeauna startul unui nou ciclu lunar, iar in acest caz noul ciclu ne va duce direct intr-un nou an, 2021 plin de sperante.
Luna noua in Capricorn este prima Luna noua din an si vom simti cu siguranta energia Capricornului definita prin munca, ambitie si planuri stabile drept hrana a creierului. De altfel, e bine sa ne imprietenim cu aceasta energie. Vom dori rezultate tangibile pentru munca noastra intensa si le vom primi urmare a perseverentei manifestate.

BERBEC
Energia Lunii noi nu este compatibila in totalitate cu stilul tau vitezist preferat de a merge inainte, Berbecule, insa ce este bine e ca iti aduce o fereastra de timp in care sa iti gandesti planurile noi fara prea mult atasament si sa ramai deschis la inspiratie proaspata ce nici nu iti trece prin cap acum, pentru ca ea va veni! Apeleaza cu incredere la energia pragmatica, practica, inceata dar foarte sigura a Capricornului – gazda acestui eveniment astral deosebit – ca sa iti gandesti bine urmatoarele miscari.

TAUR
Tu, Taurule, ai avut unele planuri solide deja in minte de ceva timp, poate chiar in ultima jumatate a anului 2020. Aceasta Luna Noua in muncitorul Capricorn, zodie de pamant ca si tine, iti cere sa incepi sa faci pasi concreti ca sa dai viata acestor scopuri. Ai avut destul timp sa pui la cale si sa planifici. Acum fa sa se si intample!

GEMENI
Intimitate, sex si romantism, iata subiecte ce iti vor veni in minte cand cerurile se vor intuneca sub Luna Noua, draga Gemeni. Ce s-a intamplat in aceste domenii in ultimele sase luni sau chiar un an? Ia tot ce ai invatat despre aceasta zona a vietii tale si verifica ce iti doresti cu adevarat, ca sa iti stabilesti urmatorii pasi. Este nevoie de munca si planificare temeinica, a la Capricorn, pentru a fi in stare sa stabilesti noi baze, noi relatii, noi limite pe acest teritoriu.

RAC
Aceasta Luna Noua pune un accent special asupra parteneriatelor tale si te face sa te gandesti mai pragmatic si eficient la ce iti doresti de fapt de la un iubit, partener de afaceri sau prieten apropiat si de nadejde. Felul rational de a fi al Capricornului va fi de folos ca sa capeti claritate pe acest sector. Tu esti semn de apa deci fii constient si ce iti spune intuitia si lasa-ti emotiile sa vorbeasca.

LEU
Aceasta Luna Noua are loc in toiul iernii, dar tu esti oricum in flacari, Leule! Ai tone de inspiratie si motivatie in legatura cu obiectivele pe care ti le setezi la inceput de 2021, asigurandu-se ca vei incheia acest an pe o stare ridicata pentru ca vei sti ce directie doresti sa ai in urmatoarele luni. Tinteste spre stele si fii pregatit sa iti reenergizezi proiectele cu pasiunea ta unica.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri