• Home
  • Fapt divers
  • Horoscop special: Luna nouă în Rac din 17 iulie. La ce să se aștepte fiecare zodie

Horoscop special: Luna nouă în Rac din 17 iulie. La ce să se aștepte fiecare zodie

luna horoscop 1

Aceste evenimente lunare au loc aproximativ o dată pe lună, când Luna este atât de aproape de soare încât doar o fâșie din suprafața sa este vizibilă.

Luna nouă în Rac, semnul cardinal al apei, va avea loc pe 17 iulie la ora 14:32 sau 20:32. Racul este cunoscut pentru natura sa hrănitoare, sentimentală – și, uneori, nebunească.

Semnificația spirituală a Lunii Noi din 17 iulie în Rac 2023

Fiecare sezon al racului – care anul acesta începe pe 21 iunie și se termină pe 22 iulie – suntem atrași să petrecem timp de calitate și să ne îngrijim de legăturile noastre cu oamenii la care țin cel mai mult. Având în vedere că Racul stăpânește a patra casă a vieții de acasă, s-ar putea să fim inspirați să fim un pic mai domestici sau să fim mai chibzuiti decât de obicei. Și, o dată pe an, luna nouă a Racului îți oferă oportunitatea de a obține claritate despre un aspect extrem de important al vieții tale: viața ta interioară, rădăcinile tale și cele mai apropiate relații familiale.

Cum ar putea afecta Luna nouă în Rac din 17 iulie, zodiile:

Berbec (20 martie-19 aprilie)
Cu Luna nouă în a patra casă a vieții de acasă, s-ar putea să fii indecis între a petrece timp cu cei dragi și a merge într-o aventură. Dacă o alegi pe cea din urmă, gândeste-te să obții tot ce este mai bun din ambele lumi, aducând pe cei dragi la plimbare.

Taur (20 aprilie-20 mai)
Cu Luna nouă în casa ta de comunicare, vei fi foarte curios și social, ca să nu mai vorbim de potențial supraprogramat. Nu uita să iti programezi o perioadă de nefuncționare, astfel încât să poti continua să tragi pe tcu fortele maxime.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Luna nouă cade în cea de-a doua casă de venit, Gemeni, așa că este înțelept și necesar să căutați noi oportunități și, eventual, să faceți o mișcare pentru a-ti crește fluxul de numerar. Pentru a-ti crește șansele de succes, ia în considerare să lucrezi ca parte a unei echipe sau alături de prieteni și colegi.

Rac (21 iunie-22 iulie)
Rac, aceasta este Luna ta nouă! Cu Luna în prima ta casă a sinelui, este timpul să te concentrezi și să-ți asumi obiectivele pe termen lung. Nimic nu este prea exagerat sau inaccesibil. Aminteste-ti doar că meriți recunoaștere și iti va veni în curând.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri