Horoscop special: Mercur în Pești! Ce aduce zodiilor?

Incepe Mercur in Pesti 2021, o perioada relativ ciudata pentru ca iti va activa atat imaginatia, cat si paranoia. Intre 15 martie si 3 aprilie, timp in care va face cuadratura cu Nodurile destinului, Mercur ne va indemna la mai multa creativitate, mai multa imaginatie, mai multe emotii.
Mercur este mental si pragmatic, Pestii sunt visatori si intuitivi.

Cand Mercur este in Pesti, procesele noastre de gandire devin mai vizuale, intuitive si cu imaginatie bogata. Suntem in special conectati la lumea emotiilor care ne coloreaza mult atat gandurile cat si stilul de comunicare. Banuim bine, ne exprimam prin imagini si luam decizii prin acel simt suplimentar. Suntem mult mai atrasi de informatiile care ne cresc nivelul de constiinta.

Darurile acestui tranzit constau in abilitatea de a ne folosi imaginatia pentru a explora o gama larga de experiente si posibilitati, insa reversul este acela ca nu vom fi in stare sa le descriem in totalitate asa cum am dori.

Ce inseamna pentru fiecare zodie tranzitul Mercur in Pesti 2021?

BERBEC
Dintre toate zodiile, zodia ta va experimenta cea mai multa ceata a mintii in acest tranzit. Poti avea dificultate sa iti verbalizezi clar gandurile si sentimentele, iar cand totusi gasesti cuvintele sa te exprimi, poti simti ca si cum nimeni nu te aude si asculta. Ai nevoie de mai mult timp in solitudine. Mercur in Pesti este pentru tine despre a te odihni, relaxa, visa si reincerca bateriile, deci ia-o usor. Planeta mentala a gandirii si comunicarii va ajunge la tine abia in aprilie cand vei fi iar in forma maxima a creierului. Pana atunci, usurel.

TAUR
Te vei reconecta cu grupul tau in acest tranzit, mai mult ca inainte. Tu esti o zodie logica, practica, cu picioarele pe pamant, deci nu iti este foarte comod sub energia emotionala a Pestilor care sa iti guverneze gandirea. Cu toate acestea, paradoxal, vei avea clipe excelente in acest tranzit. Deschide-te spre prieteni, lasa-i sa stie cat de mult ii apreciezi si imprastie iubirea ! Este o perioada absolut excelenta sa iti faci prieteni noi si sa relationezi.

GEMENI
Traieste clipa prezenta, iata numele jocului tau, Gemeni, in general in viata, insa Mercur in Pesti te incurajezi sa te uiti mai mult spre viitor. Care iti sunt cele mai mari scopuri profesionale ? Cum vrei sa impactezi lumea ? Cine vrei sa fii ? Acum este timpul sa iti faci planuri serioase de viitor spre care chiar te poti comite. Nu incepe nimic major acum, urmeaza Mercur retrograd. Viseaza, imagineaza-ti. Fa un plan. Scrie-l. dedica-te acestuia. Bucura-te de aceasta etapa necesara a creatiei.

RAC
Acesta este un tranzit care iti va deschide ochii si iti va expanda mintea. Orice aspecte precum o educatie mai buna, calatorii si spiritualitate devin mult mai importante pentru tine acum. Te poti astepta sa primesti informatii importante pe oricare din aceste subiecte in acest tranzit Mercur in Pesti. Expresia “in fiecare zi invatam ceva nou” este total adevar pentru tine acum, deci daca apare oportunitatea sa calatoresti sau sa participi la orice forma de a invata ceva in plus, nu o rata. Te vei bucura de ea imens.

LEU
Zodia ta este foarte mult centrata pe sine si nu este o ofensa, asa este ea. Pestii sunt plini de compasiune, generosi la nesfarsit, arhetipul martirului zodiacului. Asadar, are logica faptul ca acest tranzit Mercur in Pesti sa fie cel putin ciudat pentru tine. Este o perioada in care incepi sa intelegi ca nu este intotdeauna doar despre tine. Alti oameni, gandurile, sentimentele si resursele lor, au foarte multa influenta cu privire la cine esti si ce faci, crezi sau nu, iar asta este cu atat mai adevarat pentru cele mai profunde relatii ale tale. Descoperi exact cat de mult te influenteaza conexiunile apropiate si vezi cum contribui tu la vietile lor. Devii in stare sa te intelegi pe tine, partenerul, relatia la un nivel adanc si este o perioada foarte emotionala pentru tine. Pregateste-te pentru ca Mercur in Pesti te va duce intr-o calatorie intensa.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri