AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscop special: Soarele în TAUR! Este TIMPUL să încetinim conștient motoarele

 

Pe 19 aprilie, Soarele intra in senzualul Taur unde sta pana pe 20 mai, iar de aici straluceste o puternica lumina de mijloc de primavara peste toate acele lucruri care fac ca viata pe acest pamant sa fie absolut minunata. Soarele in Taur semnifica un timp in care primavara este bine instalata in drepturi totale si lumea noastra este in deplina inflorire.

Este TIMPUL sa incetinim constient motoarele – de actiuni, de ganduri, de planuri – ca sa ne delectam cu placerile lumii prin cele cinci simturi. Este timpul sa ne bucuram de fiecare moment si sa sarbatorim pur si simplu faptul ca suntem in viata ! Asa cum poetul francez Baudelaire reamintea cu intelepciune : „O multitudine de delicii mici constituie fericirea.”
Iata cum influenteaza sezonul Soarelui in Taur 2021 fiecare zodie in parte:

Soarele in TAUR pentru BERBEC
Mijlocul primaverii in sezonul Taur este perioada din an pentru tine in care sa iti consolidezi si stabilizezi afacerile si treburile importante, focusandu-te pe finante, pe corpul tau, pe resursele personale si materiale si pe oamenii cei mai importanti din viata ta. Soarele in Taur straluceste o lumina pe toate lucrurile care dau vietii tale sens si substanta. Este ocazia ta sa incetinesti ritmul dupa o luna in care ai fost la putere si sa te gandesti si mai constient la cum iti castigi existenta si daca scoti tot ce mai bun din calitatile tale, din investitiile tale. Tot acum te poti gandi mai mult la valorile pe care le ai la acest moment al vietii. Ce gasesti ca este cu adevarat valoros acum ? In ce vrei sa investesti timpu, banii, energia ? Este perioada din an in care sa cugeti serios la asta.

Soarele in TAUR pentru TAUR
La multi ani, draga Taurule ! Mijlocul primaverii este perioada din an in care esti total in elementul tau. Florile si atmosfera din jur cu aromele ei dulci, pasarile ce canta vesele dar si tu, totul se trezeste deplin dupa amorteala iertii intr-o lume care iti incanta simturile. Pe masura ce corul naturii canta cea mai inalta nota, tu primesti o portie majora de vitalitate, reconectandu-te cu cine esti si ce vrei adanc in interiorul sufletului tau. Este timpul din an in care sa te focusezi pe tine si sa setezi obiective noi pe care sa le porti in urmatoarele 12 luni. Este totodata un timp excelent in care sa te promovezi pentru ca stralucesti natural cu vitalitate. Bea cu sete din fantana vietii, draga Taur, si las-o sa te sustina pe termen lung!

Soarele in TAUR pentru GEMENI
Mijlocul primaverii este o perioada profund meditativa pentru tine, draga Gemeni, un moment de liniste totala inainte de ziua ta de nastere. Soarele va ajunge la tine peste o luna si te pregatesti cu retragere din agitatia cotidiana. Desi Gemenii nu sunt cunoscuti pentru abilitatea de a sta linistiti si a tacea pentru prea mult timp, iata ca e un moment din an in care ti se recomanda asta, sa te retragi in barlogul tau si sa iti revizuiesti ultimele 12 luni, dand drumul cu delicatete la tot ce nu functioneaza si pregatindu-te sa setezi scopuri noi si relevante. Deci tot inainte : scufunda-te in natura, mergi in retrageri spirituale, lasa jos radarul stresului zilnic si pune liniste in mintea ta, daca poti. Va fi cel mai revigorant lucru pe care il poti face.

Soarele in TAUR pentru RAC
Racul, ca si Taurul, iubeste mancarea… Deci nu este de mirare ca sezonul mijlocului de primavara cand Soarele este in Taur este perioada ta cea mai sociabila si deschisa din tot anul. Este timpul sa fii foarte aproape de prieteni, sa te bucuri de clipe de socializare, sa ai companie placuta la cina, sa mergi in natura dar nu singur ci cu prietenii sau aliantele acelea importante. Este timpul si sa analizezi mai constient ce iti doresti de la prieteniile tale, de la cercul social si de la viata ta sociala in general. Varful primaverii este perioada in care sa iti revitalizezi sperantele pentru viitor si sa faci pasi noi ca visele sa devina realitate.

Soarele in TAUR pentru LEU
Mijlocul primaverii este perioada in care cariera ta ajunge in lumina reflectoarelor, draga Leu ! Este timpul sa dai vocatiei tale o analiza serioasa si sa iti revitalizezi sensul drumului viitor. Cine vrei sa fii in ochii lumii ? Spre ce aspiri ? Poti sa iti asumi responsabilitati profesionale mai mari acum pentru ca ai taria si vitalitatea necesare pentru a le sustine. Asta te ajuta sa fii mai vizibil in profesia ta. Lumina atentiei poate sa cada si pe un sef sau VIP care sa te ajute sa iti cresti cota si sa iti clarifici scopurile in cariera. Este timpul sa profiti de acest ritm mai lent al Taurului care este perfect pentru a-ti analiza realizarile si pentru a face totul spre consolidarea pozitiei profesionale.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!