AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscop special: Ziua de 26 septembrie le poartă NOROC acestor 5 zodii

Venus, planeta iubirii, în Leu, dansează cu Marte în Balanță în ziua de marți, 26 septembrie 2023, aducând perspective noi în calitate de iubăreți cosmici care te încurajează să privești lucrurile într-un mod diferit. Fă un pas înapoi și folosește învățămintele retrogradării lui Venus pentru a schimba modul în care vezi viața și cum poți implementa schimbări noi în viața ta.
Marte guvernează pasiunea și motivația ta. În Balanță, se concentrează mai mult pe parteneriatele cu ceilalți, ajutându-te să asiguri că refaci legăturile necesare pentru a te ajuta să obții tot ce îți dorești. Schimbul de energie dintre Venus și Marte te invită să abordezi o nouă viziune și inovație în depășirea recentelor provocări pentru a-ți îmbrățișa cu ușurință ceea ce este divin destinat pentru tine.

Iată care sunt zodiile binecuvântate de întâlnirea dintre Marte și Venus din 26 septembrie 2023

Fecioara
Ca unul dintre cele mai vindecătoare semne ale zodiacului, deții o putere imensă de a-i ajuta pe alții și de a-ți transforma propria viață. O parte esențială a acestui lucru este, de asemenea, onorarea valorii tale divine. Când poți păși în demnitatea ta, totul devine mai ușor, deoarece poți vedea semnificația dăruirii ție însuți mai întâi înaintea altora. Cunoașterea vredniciei tale iti permite să cultivi o legătură mai profundă cu lumea spiritelor, ceea ce te va ajuta să fii ghidat în cele mai norocoase momente din viața ta.

Venus în Leu luminează latura ta intuitivă, la fel cum Marte în Balanță îți atrage atenția asupra temelor despre stima de sine și binecuvântările financiare. Asigura-te că iti spui că esti demn de tot ceea ce visezi, deoarece acesta este începutul pentru a-l cultiva în viața ta. Pentru a atrage binecuvântările financiare pe care le cauți, mai întâi trebuie să știi cât de profund ești demn de ele. Când știi că ești demn, vei avea mai multă încredere în acele clipuri ale universului, permițându-ți să creezi o viață plină de abundență și bogăție.

Balanta
Totul este pe cale să se simtă diferit pentru tine, poate puțin magic sau imprevizibil, dar cu siguranță va fi ceva din care nu te poți opri să zâmbești. În viața ta vin schimbări majore pe măsură ce Ciclul Eclipsei se pregătește să se schimbe în semnul Balanței și al Berbecului, ceea ce înseamnă că lucrurile vor merge altfel decât ti-ai imaginat, dar va provoca o serie de evenimente divine care va aduce o imensă recunoștință și bucurie. Fii deschis la observarea schimbărilor universului și acordă atenție semnelor divine, deoarece ți se va oferi ocazia de a-ți duce viața într-o direcție complet nouă.

În timp ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, vei simți că te vei concentra asupra dorințelor tale interioare pentru viața ta, pe tine însuți și asupra modului în care alții ar putea să ia parte la toate. Este o oportunitate divină de a începe să-ți onorezi creșterea recentă, în timp ce lăsând universul să te surprindă. Și aceste momente surpriză din univers iti vor aduce dragostea și norocul pe care le-ai căutat mereu.

Scorpion
Viața ta profesională a fost destul de activă în ultima vreme. Venus în Leu a trecut prin sectorul tău de carieră, aducând o reflecție mai profundă, ocupație și o dorință de ceva nou. Așa cum s-a întâmplat, ai simțit că valoarea ta interioară este provocată de capacitatea de a îmbrățișa aceste daruri și de a visa la ceva mai în concordanță cu tine însuți. Acesta este destinul tău divin, care nu va duce doar la împlinirea carierei sau la succes și abundență. Pentru a profita pe deplin de ea, trebuie să știi la nivel sufletesc că o meriți și că vei putea face față oricărei noi provocări pe care o oferă o schimbare în cariera ta.

Pe măsură ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, creează un contrast între cariera ta și sentimentele din interiorul tău. Aceasta este partea din tine care nu este întotdeauna conștientă, dar adesea ia multe decizii pentru viața ta. Înregistrează-te cu această parte a ta în timpul acestei lunații puternice, astfel încât să poți garanta că ceea ce ai ales reflectă cu adevărat tot ceea ce ești demn, inclusiv norocul pe care ți-l dorești.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!