• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul acestei săptămâni. Începe puterea Leului în viețile noastre!

Horoscopul acestei săptămâni. Începe puterea Leului în viețile noastre!

horoscop vara 2

Iata horoscopul saptamanal 22-28 iulie 2019. Cu cele doua eclipse ale verii 2019 in sfarsit in urma noastra, cea totala de Soare si cea partiala de Luna, este timpul sa ne mai si relaxam. Soarele intra in zodia Leu in ziua de marti, urmat de Venus in ziua de duminica deci sa dam Cezarului ce e al Cezarului. Vine vremea in care Leul detine suprematia pe Cer si in vietile noastre !

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca traiesti situatii de insatisfactie legat de autoritati sau persoane cu rol oficial in viata ta, daca simti ca se asteapta prea mult de la tine si ca ai multa presiune pe tine pentru care trebuie sa iti asumi raspunderea, va fi imposibil sa ignori aceste trairi si constatari. Te vei putea confrunta cu aceste angoase insa recomandarea saptamanii este sa continui pentru moment sa mergi pe drumul pe care te afli. Trebuie sa incetezi sa te ingrijorezi. Fii pregatit sa stai drept si demn pentru a primi solutii neprevazute dar benefice pentru viitorul tau ce vin la momentul potrivit.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
In aceasta saptamana extraordinara, provocarea ta este ca ai putea sa ai indoieli si ganduri noi despre o tema despre care credeai ca ai clasat-o cu o decizie finala si clara. Astrele te pun sa te reintorci si sa revizuiesti anumite decizii iar aceasta este cea mai buna strategie pentru tine pana la inceputul lui august, sub Mercur retrograd. Foarte important pentru tine acum este sa faci orice esti in stare pentru a mentine armonia ca ingredient la baza oricaror lucruri ce implica familia. Ai obligatii asumate si nu sunt dubii despre asta.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
In aceasta saptamana, miscarea unica a astrelor te poate pune intr-o situatie in care sa fii nevoit sa iei o pauza necesara pentru gandire. Aceasta se intampla urmare a unei schimbari bruste de directie pe care altcineva din viata ta o face sau vrea sa o faca. Vei vedea o fateta a acestei persoane din viata ta pe care nu ai vazut-o pana acum. Oricat de dificil iti poate parea ca este, e mult mai bine sa stai pe loc pur si simplu ca observator si sa vezi ce urmeaza sa se dezvolte de aici in continuare.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Ceea ce ai de facut si ti se recomanda in aceasta saptamana astrala speciala este sa ramai focusat pe tine insuti si sa mentii o atmosfera si situatie pasnica pentru tot ce este in jurul tau. Nu permite nimanui sa proiecteze nesiguranta in viata ta si sa devii cumva sclavul care sa rezolve problemele altora. Fiecare este cu experienta si lectiile sale de viata si nu esti aici pentru a fi salvatorul nimanui. In tot cazul, in spatele scenei, in culise se construiesc tot felul de viitoare situatii si va fi nevoie de ceva timp inainte ca totul sa se manifeste la suprafata si sa intelegi ce e de inteles.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri