• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul african. Ce ţi-au hărăzit şamanii tribali, după data nașterii

Horoscopul african. Ce ţi-au hărăzit şamanii tribali, după data nașterii

horoscopul african

Horoscopul popoarelor din Africa este unul dintre cele mai vechi de pe planetă. Șamanii tribali au inventat un sistem astrologic unic, tot cu 12 semne, dar care nu au nicio legătură cu semnele zodiacului clasic sau cu simbolurile astrologiei chineze. Iată cum se prezintă horoscopul african:

Tată sau Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)
Zi norocoasă: joi
Luni norocoase: ianuarie, mai
Culoare: verde

Oamenii născuți în prima lună a anului sunt prin fire cinstiți, condescendenți și grijulii. Norocul îți zâmbește rar, dar uneori se întâmplă să fii chiar deosebit de norocos. Cu toate acestea, preferați să vă bazați pe propriile forțe și sunteți gata să munciți din greu pentru a vă atinge obiectivele.
În plus, horoscopul african sugerează că sănătatea este importantă pentru tine, pentru că acorzi multă atenție exercițiilor fizice. Ele nu numai că te mențin în formă, dar te ajută și să scapi de stres.

Mamă sau Bogăție de chihlimbar și argint (4 februarie – 5 martie)
Zi norocoasă: miercuri
Luni norocoase: februarie, iunie
Culoare: gri, albastru

La persoanele născute în această perioadă predomină emoționalitatea, temperamentul și ingeniozitatea. Ești genul de persoană care știe să-i înveselească pe ceilalți, având în același timp blândețe și forță. Ești apreciat pentru umanitatea și capacitatea ta de a asculta. În ceea ce privește alimentația, preferi mâncarea ușoară și sănătoasă și eşti gata să rezişti tentațiilor, precum dulciurile. Plimbă-te mai des în aer liber.

Familie (6 martie – 4 aprilie)
Zi norocoasă: marți
Luni norocoase: martie, iulie
Culoare: rubiniu

Generozitatea predomină la tine, precum și capacitatea de a primi și de a dărui. Întotdeauna îți faci griji pentru ceilalți, prin urmare nu există nici măcar un strop de egoism și narcisism în tine. În plus, este important să fii atent la tine și să te poți relaxa. De regulă, persoanele născute în această perioadă sunt norocoase, așa că acordați atenție semnelor.

Fiul sau Vecinul (5 aprilie – 4 mai)
Zi norocoasă: sâmbătă
Luni norocoase: aprilie, august
Culoare: verde
Potrivit horoscopului african, oamenii născuți în această perioadă sunt naturi de încredere, blânde și iubitoare. Sunt loiali, se țin mereu de cuvânt și vin în ajutor. În plus, sunt indivizi foarte energici care se dăruiesc complet în ceea ce fac. În ceea ce privește sănătatea, este vital pentru tine să-ți programezi zile de odihnă. Relaxați-vă, pentru a nu fi apoi copleșit.

Fiica sau Piaţa (5 mai – 4 iunie)
Zi norocoasă: duminică
Luni norocoase: mai, septembrie
Culoare: maro

Ești optimist, uman, vesel și știi să ai grijă de ceilalți. Aceste calități au un impact pozitiv nu numai asupra celorlalți, ci și asupra ta. Horoscopul african spune că trăsăturile tale de caracter te protejează cu pricepere împotriva adversității și te ajută să îţi faci repede prieteni. În ceea ce privește alimentația, acordați prioritate fructelor de mare: pește și fructe de mare. Acest lucru vă va permite să trăţi mai mult decât alţii.

Continuarea pe romaniatv.net

Parteneri