AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul anului 2022, un an al familiei și al speranțelor!

 

Horoscopul anului 2022 arată o conjunctură astrală mai stabilă, un an mai echilibrat, dar care ne învață să ne orientăm către valori noi și să devenim mai responsabili cu ceea ce am acumulat. Va fi un an dedicat familiei și al speranțelor care se pot împlini!

Berbec
Conjunctură favorabilă carierei
Încă din primele săptămâni, noul an îşi arată semnele bune pentru Berbeci. În lunile ianuarie și februarie va apărea o conjuctură favorabilă carierei şi mulţi Berbeci vor începe să lucreze într-un domeniu nou sau pe un post nou, mai bine plătit.
Cei care se află acum în căutarea unui loc de muncă, la începutul anului vor primi veşti bune. Important este ca fiecare dintre ei să se adapteze la noi condiţii de lucru, pentru a demonstra că merită şansele pe care le-au primit.
Mai puţin norocoşi vor fi în august şi septembrie, când vor pierde ocazia de a face o schimbare favorabilă în viaţa lor. Nu este exclus ca în această perioadă să apară probleme grave în viața de familie și de cuplu.

Taur
Un buget mai mare
Nativii Tauri vor avea parte de o situație mult mai bună la serviciu la începutul anului. Veştile bune legate de serviciu, din luna ianuarie, vor atrage veşti bune legate şi de câştiguri. Din februarie sau din martie, Taurii se vor bucura de o situaţie materială mai bună. Vor câştiga mai bine şi, treptat, îşi vor reface bugetul, chiar dacă au datorii. Nu vor avea parte de câştiguri deosebite, dar vor fi suficiente să se descurce mai bine anul viitor.
O perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar va fi luna octombrie. Vor fi nevoiţi atunci să îşi ajute familia cu o sumă mai mare de bani şi chiar să facă un împrumut. La începutul toamnei, este posibil ca salariul să întârzie, să piardă nişte bani, dar, spre iarnă, situaţia lor materială se va redresa.

Gemeni
O nouă relație de dragoste
Anul 2022 va fi provocator și va aduce multe obstacole în calea Gemenilor. Dar ei sunt obișnuiți pentru că niciodată nu au obținut nimic pe gratis. Lunile mai şi iunie le pot aduce Gemenilor relaţii noi de dragoste şi mai multă armonie în cuplu.
Cei care îşi doresc un nou partener, vor avea ocazia să întâlnească pe cineva născut tot într-o zodie de Pământ. 2022 este cel mai bun an pentru singuraticii care vor să pună capăt burlăciei. Venus anunţă, în general, schimbări spre bine în viaţa personală.
Dragostea poate avea şi veşti mai puţin frumoase în septembrie. Scurte despărţiri, momente tensionate… dar totul va trece cu bine. În ceea ce privește cariera și câștigurile, Gemenii trebuie să se pregătească pentru noi provocări și să aibă grijă de economiile lor.

Rac
Mai multe realizări
Racii vor avea multe de câștigat datorită lui Venus, într-un an în care vor face mici schimbări pentru ei și pentru familie. Sub influenţa acestui astru, nativii Raci vor fi mai ambiţioşi şi mai independenţi, anul viitor. După o serie de mici succese în luna martie, mulţi dintre ei vor fi mai îndrăzneţi şi îşi vor canaliza întreaga energie pentru a atinge cât mai multe obiective.
2022, cu siguranţă, va fi un an deosebit pentru această zodie de Apă, alunecoasă și descurcăreață. Când alte zodii pierd, zodia Rac poate câştiga. Când ceilalţi vor bate în retragere, Racii vor profita de ocazie şi vor înainta. O perioadă foarte bună în care îşi pot vedea anumite visuri împlinite va fi aprilie. În octombrie, trebuie să fie atenţi să nu comită greşeli grave în relaţia de cuplu.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!