• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul Anului Nou pentru toate zodiile. Ce îți aduce sfârșitul de an? Cum îl întâmpini pe cel nou?

Horoscopul Anului Nou pentru toate zodiile. Ce îți aduce sfârșitul de an? Cum îl întâmpini pe cel nou?

zodii craciun 1

Anul Nou este unul dintre cele mai indragite momente pentru a sarbatori. Revelionul este puntea dintre vechi si nou, puntea dintre trecut si viitor. Este prilej de intalnire cu prietenii, rudele, prilej de petrecere si distractie.

Sarbatorirea Anului Nou pleaca din timpul Imperiului Roman, cand conducator era Iulius Cezar. Se spunea ca inceputul anului nou este asociat cu Zeul Ianus cel cu doua fete: una privea nerabdatoare catre viitor in timp ce cealalta il tragea spre trecut.
Visurile si sperantele a milioane de oameni din intreaga lume sunt conectate cu Anul Nou. Se spune ca dorintele care se pun la miezul noptii devin realitate.

Horoscopul Anului Nou pentru Berbec
Urmeaza o perioada placuta in conpania prietenilor si a rudelor. Oamenii apartinand semnelor de Foc vor fi irezistibili in tinutele rosii care se potrivesc foarte bine temperamentului lor. Barbatii si femeile Berbec vor face o buna impresie asupra oaspetilor, mai ales ca le place teribil sa fie in centrul atentiei. Atentie la consumul excesiv de alcool in aceasta perioada. Poti actiona imprudent din cauza bauturii.

Horoscopul Anului Nou pentru Taur
Taurii vor fi foarte vorbareti si se vor simti liberi de obligatii. Atmosfera de distractie fara griji ii va face sa uite de munca. Desi sunt semne de Pamant, foarte stabile si rationale, de Anul Nou isi dau voie sa se elibereze de constrangeri si inhibitii. Daca esti singur, reprezentantii sexului opus vor roi in jurul tau si iti vor face promisiuni de tot felul. Atentie sa nu te lasi pacalit. Pentru ca esti destul de gurmand, atentie la consumul excesiv de alimente. Ar fi bine sa-ti canalizezi energia spre dans si miscare si mai putin spre mancare.

Horoscopul Anului Nou pentru Gemeni
Gemenii vor avea zile de neuitat cu prilejul Anului Nou. Datorita temperamentului lor vesel si visator, atmosfera va fi una joviala si pozitiva. Pentru ca le place sa fie in centrul atentiei, cel mai probabil se vor da in spectacol cu diverse situatii. Semne de Aer, Gemenii iubesc sa ii surprinda pe ceilalti, sa fie laudati si sa adune in jurul lor fani.

Horoscopul Anului Nou pentru Rac
Racii sunt persoane casnice si nu prea pleaca din casa lor la zile mari. Desi le place sa aiba invitati cu care sa se distreze, asta nu inseamna ca nu se vor gati si nu vor pregati o atmosfera de neuitat. Vor scoate vesela pretioasa, tacamurile bune si vor impresiona prin rafinament. Daca pe tot timpul anului afiseaza o imagine modesta si timida, de Anul Nou scot extravaganta la inaintare.

Horoscopul Anului Nou pentru Leu
Maiestosul Leu va impresiona cu tinutele lui speciale. Doar ii place sa faca spectacol din orice! Semne de Foc foarte temperamentale, Leii sunt gata de flirt curajos. Nu incape indoiala ca Leul va fi centrul atentiei unei petreceri de orice fel. Va fi o aparitie cu totul speciala, de la haine la parfumul pe care le poarta.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri