Horoscopul complet al lunii martie. Zodiile privilegiate

Un horoscop complet al lunii martie care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

Berbec
Cea mai mare parte din lună, energiile sunt concentrate pe finalizarea ciclului anual, ceea ce poate afecta activitatea și încrederea, astfel încât mulți dintre voi vor fi mai dependenți de sprijinul echipei, al autorităților și prietenilor.

Atenție, informații profitabile vor intra în mâinile voastre, promițând venituri și va fi important să nu le pierdeți! Potențialul și pofta de viață vor fi relativ stabile, deși energia se va schimba în prima și în special în cea de-a doua decadă, forțându-vă să reduceți numărul de contacte de afaceri.

Secretele, intrigile din echipă, obligațiile neîndeplinite, lipsa înțelegerii – toate acestea pot crea probleme, mai ales în sfera finanțelor. Neatenția, iluziile despre parteneri, promisiunile impulsiv făcute, pot complica serios lucrurile. În astfel de momente dificile, sprijinul va fi oferit de oameni apropiați și de prieteni cu care aveți o relație bună și în care puteți avea încredere. Nu trebuie să uitați de prudență și să analizați cu atenție, să reflectați la tot ce considerați important, deoarece graba în cuvinte și fapte poate crea situații ambigue, greșeli care mai târziu vor trebui corectate.

Taur
Sfera emoțională va fi foarte instabilă, dorințele și dispozițiile se vor schimba adesea, interesele de iubire vor fi pe termen scurt și va crește dorința de a scutura lucrurile, de a reînnoi sentimentele. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru a vă căsători sau pentru a construi o relație puternică de viitor.

Primele douăzeci de zile reprezintă o perioadă favorabilă pentru manifestarea individualității, a activității comerciale și a competențelor organizaționale. Veți fi energici, intenționați, deschiși comunicării, iubirii și cunoștințelor noi, astfel încât rezultatele care pot fi obținute în această lună vă vor ajuta să faceți progrese semnificative în carieră, să vă exprimați și să vă clarificați calea de urmat, câștigând asupra concurenților și rivalilor. Veți demonstra abilități organizatorice și profesionale înalte, principii care vă vor ajuta să vă bucurați de autoritate meritată, cu rezultate în gestionarea oamenilor.

În ultimele zece zile însă, puteți simți o defalcare, iar multe din ceea ce se întâmplă nu vor inspira optimism. S-ar putea să vă confruntați cu trădarea, cu promisiunile neîndeplinite și cu decepțiile.

Gemeni
Nu este o perioadă foarte armonioasă din punct de vedere al sănătății, dar energiile sunt favorabile încât vor ajuta să vă descurcați cu voi înșivă și să nu stopați activitatea. Pentru unii, luna poate fi asociată cu avansarea în carieră prin extinderea capacităților profesionale.

Nu este însă vorba despre o perspectivă absolut clară în afaceri, căci vi se cere să lucrați mai convingător, acțiuni mai intenționate și mai decisive, să vă bazați mai mult pe voi înșivă decât pe partenerii care caută doar propriul beneficiu și care uită de acordurile preliminare. Proiectele care au început cu succes acum ceva timp, în acest moment pot ridica dubii sau pot apărea probleme neașteptate. Acesta este motiv pentru mulți dintre voi să preferați să acționați independent și să utilizați orice mijloace pentru a atinge obiectivele, chiar și pentru a risca și a sacrifica ceva.

Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru învățare, pentru găsirea de noi soluții, pentru corectarea greșelilor din trecut, precum și pentru ideile creative.

Rac
Veți fi implicați rapid în idei noi, inspirându-vă partenerii și prietenii, precum și promovând o privire mai originală la ordinea obișnuită a lucrurilor. Cu toate acestea, până la data de 18 martie majoritatea nativilor va fi într-o stare de căutare creativă și instabilitate emoțională.

Dorința de reînnoire internă vă poate face să vă deplasați undeva sau să vă mutați la un loc de muncă nou. În acest moment, înclinațiile literare, interesul față de religie și înțelegerea spirituală a scopului capătă amploare. Veți fi pregătiți să luați anumite măsuri pentru a ajunge la un nou nivel creativ, pentru a vă realiza oportunitățile comerciale, veți putea intra în importante alianțe de afaceri, deoarece alții vor fi interesați să lucreze cu voi, deci este un moment potrivit pentru negocierile cu conducerea, cu potențialii sponsori, asistenții și colegii. Cu toate acestea, nu întotdeauna ideile și emoționalitatea voastră pot fi percepute în mod favorabil de către ceilalți, iar presiunea din partea lor poate provoca un protest. Dacă se ajunge acolo, relațiile interpersonale pot fi amenințate.

Luna martie este favorabilă pentru călătorii , căutări, aventuri, pelerinaje în locuri sfinte. Imaginația bogată vă ajută de asemenea să vă manifestați în lucrări, în scris.

Leu
Va trebui să vă adaptați la un ritm mai relaxat al vieții, să schimbați ceva în planurile și ideile voastre. Lucrurile vor necesita acțiuni și decizii concrete și clare, dar care sunt susceptibile să se blocheze în promisiunile și amânările altor persoane.
Din această cauză, unii se pot afla într-o poziție extrem de incomodă, alunecând și pierzându-și răbdarea. Cu toate acestea, depozitul creativ din martie ajută ca această lună să devină o perioadă favorabilă pentru realizarea ideilor, pentru modelarea gândurilor creative și pentru conectarea asistenților la dezvoltarea lor.
Energiile netede și armonioase vor ajuta la schimbarea ritmului vieții. Vă puteți angaja în practicile spirituale, să dedicați mai mult timp familiei, să socializați cu copiii, rudele, iubiții, să le oferiți daruri și să organizați petreceri. Cazurile și problemele mai grave vor necesita un studiu atent, deoarece există pericolul de a pierde din vedere lucrurile importante, care pot duce mai târziu la situații grave.

Continuarea pe click.ro