Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea până la finalul lunii

 

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

BERBEC

Distribuie prietenilor

Luna aceasta nu vei avea parte de evenimente neplăcute, de aceea astrele îţi recomandă să încerci să te relaxezi şi să îţi încarci bateriile.

Foloseşte-ţi timpul liber pentru a te întâlni mai des cu prietenii şi găseşte activităţi noi în care să te angrenezi împreună cu partenerul de viaţă. În rest, fă-ţi treaba cât de bine poţi la locul de muncă, iar în ceea ce priveşte viaţa de familie să îţi îndeplineşti atribuţiile.
TAUR

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, dar vor exista mici tensiuni între tine şi partenerul tău.

Discuţiile dintre voi vor fi pe tema timpului pe care i-l acorzi, timp insuficient din punctul lui de vedere. Încearcă să nu te enervezi şi să îţi vezi de ale tale, pentru că alte lucruri sunt prioritare acum. În carieră poţi ajunge destul de sus dacă reuşeşti să faci abstracţie măcar câteva zile de tot ce e în jurul tău.
GEMENI

Luna aceasta vei trece printr-un eşec sentimental, pentru că e inevitabil ca relaţia pe care o ai cu partenerul de viaţă să nu se dezbine.

Situaţia dintre voi s-a degradat destul de mult, de aceea nu e cazul să încerci să mai salvezi ceva. Chiar dacă îţi va fi greu, important este să vrei să mergi mai departe şi să găseşti ceva mai bun pentru tine. Poţi să te concentrezi pentru moment pe viaţa ta profesională şi să îţi îndeplineşti un mare vis în carieră.

Continuarea pe kfetele.ro