• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul iernii. Provocări neașteptate, dar și ajutoare nesperate!

Horoscopul iernii. Provocări neașteptate, dar și ajutoare nesperate!

horoscop iarna 1 1

Anul acesta se încheie pentru cei mai mulţi dintre noi într-o notă mai puţin optimistă, arată horoscopul iernii 2022 – 2023. Iarna începe cu greutăţi financiare, dar lucrurile se vor îndrepta și vom primi noi șanse. Dacă decembrie şi ianuarie sunt capricioase, luna februarie 2023 va fi mult mai norocoasă!

Berbec. Eșecurile vor fi trecătoare
Marte te ajută să fii optimistă în următoarea perioadă, chiar dacă te împiedici de mici obstacole și primești vești mai puțin bune. Nu te lăsa demoralizată de eșecurile de moment. Iarna aceasta trebuie să te concentrezi pe munca ta și pe necesitățile copiilor, iar celelalte griji vor trece de la sine.
La serviciu, cel mai dificil va fi să treci peste invidia unor colegi care nu reuşesc să aibă aceleaşi rezultate ca tine. Vei avea foarte mult de lucru la începutul lunii decembrie, dar mai târziu îţi poţi lua liniştită concediu. Nu te aştepta la schimbări foarte mari în plan profesional până în luna februarie 2023. Dar te poți aștepta la o răsplată financiară bună la sfârșit de an.

Taur. Bucurii mari de Sărbători!
La începutul iernii vei petrece mult timp cu cei dragi, fie ei membri de familie sau prieteni foarte apropiaţi. Sărbătorile de iarnă vor aduce multă bucurie în casă și, poate, musafiri neașteptați, dar foarte dragi. Nu este exclus să îți revezi frații sau surorile după o pauză de câțiva ani. De asemenea, în jurul datei de 23 ianuarie vei avea de sărbătorit un eveniment important în familie.
În dragoste, vei căpăta mai multă încredere în relația dintre voi după ce veți reuşi să rezolvați o problemă dificilă. Este o experienţă care vă ajută să fiți mai uniți și să vă preocupați mai mult de planurile și interesele voastre, decât ale celorlalţi. În luna februarie, apar șanse noi să câștigi mai bine, dar trebuie să sacrifici timpul liber.

Gemeni. Situație financiară mai delicată
Iarna aceasta este perioada cea mai potrivită să te ocupi de treburile pe care le-ai tot amânat de-a lungul anului. Vei găsi și aliaţi care te vor ajuta, mai ales că nu vei fi singura care va beneficia de pe urma planurilor tale. Mai greu va fi să găsești banii necesari, dacă nu ai reuşit să aduni o sumă consistentă la începutul toamnei. Dar în mod sigur vei face primii paşi către planurile tale, oricât ar fi de greu.
Luna decembrie pare aglomerată și plină de treburi care nu se mai sfârşesc. Dar în perioada Sărbătorilor de iarnă vei reuși să te odihnești și să rezolvi câteva probleme tensionate din familie. Anul viitor, situaţia ta financiară va fi mai delicată și trebuie să fii prevăzătoare. Nu refuza nicio ofertă de lucru și strânge bani pentru zilele mai grele.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri