• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul lunii august. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

Horoscopul lunii august. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

horoscop 2019 1

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc!

Zodiile norocoase în dragoste
Rac
Este timpul să redescoperi lucrurile mărunte şi frumoase sau liniştea clipelor romantice petrecute în doi. Oricât ar fi de puţine, zilele de odihnă vor însemna foarte mult pentru liniştea ta sufletească şi pentru starea ta de sănătate. Nu pierde prilejul să organizezi un concediu doar cu persoana iubită!
Balanță
Vara aceasta descoperi că dragostea poate fi frumoasă, iar încrederea deplină în persoana iubită va fi răsplătită, mai ales în luna august, când ți se împlinește un vis. Dacă ești singur, Jupiter va fi cu atât mai benefic pentru tine și te va sprijini să găsești și să îți asumi o relație pe termen lung, arată horoscopul lunii august 2019.
Leu
Fii cât mai generoasă în luna august! Împarte nu doar zâmbete şi clipe dragi, ci şi idei, planuri şi daruri mai ales cu partenerul de cuplu sau cu persoana pe care vrei să o cucerești. Venus va guverna întreaga lună şi îţi va aduce înapoi mesaje de dragoste. Dacă ești singură, un bărbat ţi-ar putea capta atenţia foarte curând.

Zodiile norocoase la bani în august

Taur
Urmăreşti câteva scopuri, mici pentru alţii, dar foarte importante pentru tine. Ai impresia la începutul lunii că nu vei avea nici o şansă să ţi le îndeplineşti. Dar Jupiter veghează şi te va ajuta să îţi vezi visele cu ochii pentru că vei reuși să aduni o sumă mai mare de bani. Există și șansa să primești un bonus important în august.
Săgetător
Chiar de la începutul lunii vei remarca o îmbunătăţire a câştigurilor, vei descoperi o sursă nouă de bani sau vei avea satisfacţii deosebite la serviciu. Luna aceasta este propice pentru cumpărături, pentru achiziţionarea unor terenuri sau a unei case sau pentru investiţii într-o vacanţă specială. Vei cheltui banii cu folos!
Pești
Te echilibrezi financiar în luna august, chiar dacă ți-ai propus să pleci în câteva călătorii și să le cumperi copiilor daruri deosebite. Se pare că partenerul de viață va reuși să aducă o sumă mai mare de bani acasă și să îți împlinească o dorință mai veche, la care nu ai vrut să renunți niciodată.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri