• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul lunii AUGUST. Momente MARI cu lecții, provocări, dar și multe lucruri bune!

Horoscopul lunii AUGUST. Momente MARI cu lecții, provocări, dar și multe lucruri bune!

horoscop weekend

Aflați horoscopul unei luni cu totul speciale, luna august 2021, ultima luna scaldata de Soarele si sezonul verii, in plin sezon al Leului, dar totodata cu un alt tip de energie decat cea a fierbintei si agitatei luni iulie.

Iata cum sunt influențate zodiile în august:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cu cat stai mai mult centrat si focusat, cu atat mai fructuoasa va fi aceasta luna pentru tine. La inceputul lui august, ai tendinta sa iti faci propriile reguli si legi si astfel sa cam calci pe picioare persoanele cu care convietuiesti la toate nivelele. Poti exersa cum sa te descurci cu puterea altora sau cu a ta pana la finele lunii septembrie. Ai rabdare, dupa mijlocul lunii ti se deschide neasteptat multe usi si in mod repetat.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te asteapta o luna diversa care iti ofera cate ceva din toate. Venus are multe de facut ca sa iti ofere armonie in mod repetat. Flexibilitatea este acum cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o ai si sa o manifesti, altfel poti ajunge sa te izbesti de toti peretii. Exploateaza toate resursele ce te pot ajuta, la inceput bunatatea ta naturala si talentul de a flirta. In a doua parte a lunii, scoate-ti la inaintare abilitatile diplomatice. Iar la finele lunii vei reusi sa fii tu insuti si sa dai vietii tale o noua incercare in ce directie vrei.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In aceasta luna, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa fii de partea ta, sa te sustii, sa iti fii aproape ca cel mai bun prieten. In prima jumatate a lunii, da-ti voie sa ai si ganduri nepotrivite la diverse situatii – indiferent ce emotii declanseaza – si admite adevaruri inconfortabile, ca sa le vezi si sa te eliberezi de ele. Acum multe aspecte sunt inca temporare iar pana luna viitoare multe informatii inca pot veni care sa iti schimbe opiniile, deci joaca-te flexibil cu orice iti pica in atentie. Dat fiind ca lucrurile se vor schimba, daca deja le-ai popularizat peste tot, un punct de rasucire totala si dat inapoi este mai dificil si neplacut. Cel mai devreme la sfarsitul lunii august vei realiza care este adevarul tau din tot ce ti-a trecut prin atentie in aceasta luna.

RAC (22 iunie – 23 iulie)
In august, pentru tine totul este despre respectul de sine. Tine de demnitatea ta cu orice pret. Nu te vinde usor sau ieftin. Apreciaza-te si respecta-te asa cum vrei sa se poarte tot restul lumii cu tine. Nu trebuie sa confunzi toate acestea cu egoismul sau egocentrismul. Nu trebuie sa te pozitionezi deasupra altora daca te respecti si apreciezi, sa stii. Este insa important sa recunosti ca tu, exact asa cum esti, esti o parte indispensabila a intregii masinatiuni a acestui Univers, iar asta nu este aroganta ci realitate pura. Esti implicat si foarte necesar sa faci ca imaginea de ansamblu sa functioneze asa cum o face.

LEU (24 iulie – 23 august)
In aceasta luna, sunt multe de indreptat sau reparat din ceea ce pana acum deja te-ai lamurit ca este gresit. Ai rabdare pentru ca va mai fi nevoie de ceva timp pana cand ambarcatiunea ta isi va urma o noua directie. Nu ai cum sa stii totul tot timpul pe durata unui drum si daca nu esti sigur cu privire la unele idei sau evaluari, atunci e bine sa intrebi, sa cauti informatii, sa faci schimb de concepte cu altii. In a treia parte a lunii te vei bucura de toate resursele si realizarile tale si de tot ce ai reusit sa pui in miscare dupa etapa aceasta de corectii si ajustari de care esti total capabil.

Continuarea aici

Parteneri