Horoscopul lunii decembrie

Horoscopul lunar (horoscop decembrie 2019) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie.

Horoscop lunar- horoscop decembrie 2019, zodia Berbec
Veți fi vizibili social întreaga perioadă, iar cu teoriile și ideile voastre puteți face propagandă, căci ele vor ajunge la urechile auditorului. E timpul ca universul să vă ofere oportunități de a schimba ceva în sfera activităților legate de carieră, precum și de a vă alătura unor noi proiecte și perspective pe termen lung.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Aveți o energie ridicată, cu ajutorul căreia se pot restabili cu succes forțele pierdute, astfel încât să vă îmbunătățiți aspectul. Perioada va fi deosebit de reușită deoarece curajul și dorința de a vă ridica în societate pot deschide multe uși. Veți încerca noi tipuri de activități, de cooperare sau parteneriate promițătoare și toate vor depinde de alegerea voastră. Oricum, vă sugerez ca în problemele de afaceri și organizaționale să se respecte toate normele legale. Acordând atenție la ce v-am spus, pe viitor veți fi salvați de eventuale proceduri legale.
Financiar, puteți folosi și gestiona cu folos banii altora, ai perechilor voastre sau proveniți din credite, partaje sau moșteniri.
Călătoriile în străinătate iarăși vor aduce beneficii, mai ales dacă ele sunt făcute în scop profesional.

Distribuie prietenilor

Horoscop lunar- horoscop decembrie 2019, zodia Taur
Cu Uranus în semnul vostru, în primul rând, veți fi scutiți de rutină. Se poate spune orice, numai că vă plictisiți. Zona de percepții ale lumii, ale evenimentelor pe care le traversați este accentuată, astfel încât o să conștientizați cu siguranță cauzele eșecurilor din ultima vreme, apoi o să vă reconsiderați poziția și o să remediați lucrurile. Asta vă ajută să eliminați multe probleme din viața voastră, inclusiv cele care interferează cu dragostea și prieteniile mai deschise.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
În special în prima și a doua decadă de decembrie, prietenii sau partenerii au nevoie de suportul și îndemnul vostru pentru a acționa. Vă sfătuiesc să interveniți pentru că de acolo vin schimbările și pentru voi.
Deși Marte activează sectorul dușmanilor, de data asta aveți șansa de a vi-i transforma în prieteni, aliați sau oricum veți găsi până la urmă un acord comun.
Vă dau totuși un avertisment, valabil pentru ultimele 10 zile din lună și anume acela să aveți grijă la călătoriile în străinătate! Ele pot aduce evenimente neașteptate și neplăcute sau chiar legate de documente. Nu vor face altceva decât vă vor stresa și vă vor strica bunadispoziție.

Horoscop lunar- horoscop decembrie 2019, zodia Gemeni
Pe măsură ce lumea intră în relaxarea de sărbători și concedii, voi nu veți avea doar una, ci chiar mai multe șanse de a obține un succes major deodată. Pentru că energia astrală va fi la un nivel ridicat, trebuie să acționați cât mai activ posibil. Rețineți că perioada de la 4 la 19 ale lunii este foarte favorabilă pentru muncă, afaceri, carieră și evenimente sociale!

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Aveți noroc, așa că, depunând un efort minim veți reuși să obțineți succes, veți avea flerul de a merge în direcția corectă pentru voi. E nevoie doar să vă concentrați pe obiectivele principale și să le promovați activ în viață pentru ca mai târziu să nu regretați timpul și oportunitățile pierdute ca trenul ce vă plecă de sub nas. În același timp și alții vor fi interesați de succesul vostru și vor dori să coopereze de bună voie cu voi.
Evenimentele care se vor derula pot întoarce totul și schimba drastic conceptele pe care le aveți. O să vedeți lucrurile într-o lumină nouă, vă veți revizui comportamentul și stilul de comunicare. Iar după ce veți face asta, vă pot fi dezvăluite câteva secrete, fapte noi, pot apărea oameni din trecut și de toate puteți profita. Puteți sărbători așadar finalul de an cu optimism, cu condiția să nu vă imaginați că obțineți victorii rapide, fără efort ori arzând etape.

Horoscop lunar- horoscop decembrie 2019, zodia Rac
Evenimentele neașteptate vă vor ajuta să extindeți legăturile sociale, să încheiați parteneriate profitabile care pot fi destul de stabile în timp. De asemenea, așezarea astrelor va oferi posibilitatea de a vă căsători cu succes, de a obține atât dragoste, cât și beneficiu imediat. Deși energia nu va fi suficient de mare, influențele armonioase vor permite totuși implicarea activă în treburile personale, în carieră și în consolidarea relațiilor cu cei dragi.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Perioada nu-i rea nici pentru experimentele financiare. Dacă ați dorit de mult timp să vă încercați norocul și mâna pe antreprenoriat, acum e cel mai bun moment, chiar dacă-i greu de imaginat asta. Acum va crește în mod semnificativ interesul pentru cooperare, iar comunicarea activă și discuția pe probleme controversate vă vor ajuta să obțineți progrese semnificative în afaceri.
În relațiile de familie va domni armonia și înțelegerea reciprocă, vă veți ajuta de bunăvoie rudele, veți avea grijă să oferiți bucurie copiilor și partenerului de viață.
Dacă sunteți singuri, s-ar putea ca în acest moment să vă întâlniți cealaltă jumătate. Ascultați-vă intuiția, vocea interioară,căci este posibil să primiți informații utile din eter, prin vise, telepatie, premoniții.

Horoscop lunar – horoscop decembrie 2019, zodia Leu
Posibil ca voi să traversați o perioadă pasivă, în care să meditați la schimbările făcute deja anul acesta în zona profesională. Stați fără grijă, căci ele nu vă amenință viitorul ci, din contră, erau necesare pentru a aduce creștere în viața voastră! Acum, favorabilă ar fi manifestarea calităților în afaceri, implicarea într-un nou proiect creativ care să vă ajute să dezvăluiți pe deplin talentele și calitățile.

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Coerența și consecvența în muncă sunt foarte importante deoarece veți fi îndepărtați de ideile noi și puteți pierde direcția corectă. În plus, aroganța, mândria, orgoliul pot duce la greșeli enervante, care vor necesita timp suplimentar, efort să fie rezolvate cu multă agitație și anxietate.
În familie nu sunt excluse neînțelegeri sau amenajările de la domiciliu vor necesita cheltuieli suplimentare față de ce ați anticipat.
Este însă bună perioada pentru utilizarea creativă a legăturilor karmice, prietenoase, romantice cu persoane din trecut, iar abilitățile organizatorice și capacitatea de a atrage o mare varietate de oameni și de a gestiona echipe vor permite să puneți baze bune pentru dezvoltarea viitoare a carierei.
Parteneriatele se vor dezvolta interesant, iar finalul de an vă va prinde într-o rutină de care simțiți nevoia și pe care v-o doriți, cu întâlniri mai curând neoficiale și în intimitate.

Continuarea pe click.ro