Horoscopul lunii ianuarie 2019. Află cum începe noul an pentru zodia ta!

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește previziunile astrale în horoscopul lunii ianuarie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste
Berbec
Ianuarie este una dintre cele mai dinamice luni ale noului an. Venus şi Luna nouă răspândesc energie, vei avea un ritm de viaţă alert, cu multe evenimente şi întâmplări frumoase. Saturn aduce o veste bună pentru viaţa de familie și de cuplu și îmbogățește serile petrecute în doi.

Fecioara
Dragostea îţi surâde chiar de la începutul anului viitor. Nu este exclus să cunoști pe cineva chiar în noaptea de Revelion, dacă ești singur sau singură. Dacă ești hotărât să renunți la burlăcie, astrele te vor ajuta. Iar dacă ai o relaţie stabilă, nimic nu va întuneca fericirea în cuplu în ianuarie și veți face împreună multe planuri pentru vara viitoare.

Distribuie prietenilor

Săgetător
Astrele îţi oferă şansa să îţi schimbi viaţa de anul viitor şi să te bucuri de noutăţi şi activităţi benefice. Vei avea alte priorităţi, alte domenii de interes, vei fi mai apropiată de familie şi, poate, vei deveni mamă pentru prima sau pentru a doua oară. Dragostea şi locuinţa vor fi prioritare chiar din luna ianuarie.

Zodiile norocoase la bani
Gemeni
Ar trebui să te bucuri de fiecare clipă în doi. Dragostea capătă valenţe noi şi îţi dă curajul să pui în practică proiecte de familie costisitoare. Chiar dacă vei avea o scurtă perioadă mai dificilă în relaţia intimă, lucrurile se vor îndrepta curând și vei avea suficienți bani să îi faci o surpriză persoanei iubite.

Rac
Se anunță câștiguri bune chiar de la sfârșitul lunii ianuarie. Ai proiecte ambiţioase pentru următoarele luni și acestea necesită mulți bani. Dacă ai deja un credit mare, vei reuşi cu multă chibzuinţă să plăteşti cea mai mare parte din suma datorată şi să scapi de o povară de pe suflet, se arată în horoscopul lunii ianuarie 2019.

Vărsător
Vei cheltui sume bune să îţi înfrumuseţezi casa sau vei strânge bani pentru un avans de locuinţă nouă. Toate schimbările pe care vrei să le faci pornesc din dragoste pentru partenerul de viaţă sau pentru copii. Iar în luna ianuarie sunt mai multe șanse să muncești și să aduni mai mulți bani pentru planurile tale.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro