Horoscopul lunii ianuarie 2021

Citește horoscopul lunii ianuarie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea.

Berbec
Nici nu va începe noul an bine, că voi o să intrați deja în febra responsabilităților. Schimbările produse la locul de muncă vă încarcă probabil prin implicarea în noi proiecte de echipă, cu multe treburi de făcut. Pot apărea tensiuni cu colegii sau prietenii, din cauza eșecurilor în activități comune sau din cauza lipsei lor de obligație și lentoarei cu care își rezolvă sarcinile din proiectul comun. Chiar voi o să vă supraestimați cerințele și deveniți nerăbdători, iar eficacitatea activităților depinde de voi.
Păstrați răbdarea, nu pasați responsabilitatea voastră, organizați-vă mai bine procesul de lucru, căutați să fiți atenți pentru a nu face greșeli sau a nu avea o percepție iluzorie a realității.
Dacă o să vă implicați în proiecte sociale sau comunitare, ele vor contribui la creșterea popularității și veniturilor. Asta însă va stârni invidii, bârfe, interpretări greșite sau chiar sabotaj direct la locul de muncă.
După 20, fiți consecvenți în acțiuni, nu luați decizii sub influența emoțiilor de moment sau a altor persoane, nu investiți deoarece există pericol și risc de eșec. În plus, entuziasmul excesiv poate umbri adevărata stare a lucrurilor și intențiile altora. De asemenea, acțiunile grăbite la volan sau când se lucrează cu aparate pot provoca accidente și răniri.
Până pe 28, e o perioadă plină de conflicte în relații, care pot duce la întreruperea unora dintre ele.

Taur
Circumstanțele neașteptate vor contribui la dezvăluirea problemelor din trecut, a relațiilor nerezolvate, iar voi vă treziți implicați în dispute, intrigi, litigii, sortarea relațiilor cu colegii sau prietenii. Fără să vreți, chiar voi veți provoca tensiuni. Atenție, căci conflictele cu superiorii pot fi un punct de plecare pentru găsirea unui nou loc de muncă! Nu de alta dar, veți fi mai puțin reținuți, mai puțin răbdători, mai agresivi și mai predispuși la vociferare, la critici, astfel încât multe pot fierbe în jur. De aici și până la reale conflicte nu va fi decât un pas. Veți fi răzvrătiți, mulți veți fi dispuși cu hotărâre față de cei care vă încalcă interesele, vă suprimă creativitatea sau independența financiară.
Prima jumătate a lunii e periculoasă pentru accidente, răniri, acțiuni ilegale. Prin urmare, este recomandabil să vă abțineți, mai ales în cazul persoanelor aleatorii care se comportă sfidător. Reactivitatea voastră poate provoca un conflict deschis, în urma căruia riscați să vă treziți într-o situație periculoasă.
Cea mai favorabilă perioadă va fi perioada 19-26, când veți deveni mai reținuți și veți conștientiza pericolele. Va fi posibilă soluționarea de situații controversate, conflicte, schițarea unui plan de acțiune, discutarea de chestiuni și probleme importante, obținerea sprijinului șefilor și al persoanelor influente. Veți putea să depășiți orice obstacol din drum, să fiți curajoși, hotărâți și manifestând din plin calități de luptător.
Călătoriile,negocierile,discuțiile despre planuri și proiecte comune, încheierea de noi contracte pot avea succes în aceste zile.Parteneriatele pot aduce multe idei noi în planurile viitoare și pot să consolideze baza materială.
După 27, vă mai scade susținerea astrală și va trebui să acordați mai multă atenție sănătății, carierei și păstrării poziției. Ca să gestionați zona carierei, trebuie să vă conectați la colectiv, să vă calmați ambițiile și individualismul. Altfel, riscați să întoarceți împotriva voastră echipa, prietenii și să rămâneți complet singuri.
În relațiile afective, se pot ivi dificultăți temporare din cauza exigențelor excesive și a intoleranței.

Distribuie prietenilor

Gemeni
Până în ultima săptămână din lună, tensiunile, certurile și revendicările reciproce, precum și pretențiile voastre exagerate nu sunt excluse, în special cu persoanele în vârstă sau cu superiorii. Așa că, nu aș spune despre ianuarie că nu este o perioadă dificilă și stresantă pentru mulți. Unii vor simți o lipsă acută de energie, alții vor simți iritare, vor atrage atenția asupra lor, implicându-i și pe alții în treburile și problemele lor. Din cauza stării vulnerabile, cele mai mici remarci făcute de interlocutori pot duce la izbucniri emoționale și reacții imprevizibile din partea voastră. Reacțiile vor fi impulsive și în momente nepotrivite, ceea ce poate complica dialogurile.
Interesant e că unii dintre voi se vor angaja în autocritică, vor medita profund la greșeli analizând ceea ce se întâmplă. Bineînțeles că se vor supăra pe ei înșiși, lucru care poate afecta starea de spirit dar și performanța. Vă sfătuiesc să amânați întâlnirile importante, să negociați și să fiți diplomați, să nu discutați subiecte incitante, să nu-i provocați pe alții, deoarece este puțin probabil că va fi posibil să ajungeți la un acord și la o decizie constructivă. Ba mai mult, o să vă treziți în situații neplăcute și uneori periculoase. De aceea este important să rămâneți calmi și să dați dovadă de înțelepciune. Oricum sunteți confuzi din cauza schimbărilor în curs de desfășurare și care nu depind de voi.
În schimb, timpul e mai propice activităților individuale, odihnei, petrecerii vacanțelor de iarnă cu familia și prietenii.
După 21, deveniți mai activi și mai deschiși la noile propuneri și proiecte. Abia atunci primiți și banii restanță sau cuveniți din realizările anterioare.

Rac
Problemele care se pot ivi, nu vă fac deloc viața ușoară în aceste săptămâni, ci, din contră, veți deveni rigizi și chiar necomunicativi, încercând să găsiți soluții la ceea ce se va ivi. Situațiile apăsătoare pot veni din zona parteneriatelor sau a prietenilor și nu exclud emoții profunde și apăsătoare atunci când cineva pleacă.
Nici financiar nu sunteți scutiți de situații grele, deoarece pot veni costuri mari, pierderi, schimbări de planuri, adaptare în afaceri sau probleme cu autoritățile fiscale. Schimbările din viața publică și din sfera legislativă vă pot obliga să schimbați traseul afacerilor, să colectați informații noi, să renegociați contracte, să contribuiți cu fonduri suplimentare.
Ori se pot ivi probleme ale unor persoane apropiate, de care să fiți nevoiți să vă ocupați, lăsându-le în stand-by pe ale voastre.
Orice activitate colectivă se poate dovedi a fi imprevizibilă, starea de spirit din echipă se poate schimba, iar asta ar presupune ca voi să vă asumați responsabilități suplimentare, să vă ocupați de lucrări organizatorice, să pună lucruri în ordine și să vă arătați responsabilitate pentru a stabiliza situația.
O perioadă mai favorabilă va începe după 28 ianuarie, când veți putea găsi cu ușurință soluții simple la cele mai dificile probleme. În plus, vor apărea șanse pentru a începe un parteneriat romantic sau de afaceri pe termen lung, pentru a crea relații stabile, atât în familie, cât și la locul de muncă. Dar chiar și așa, unele planuri tot ar putea eșua, astfel încât dezamăgirile și pierderile de bani sunt posibile.
Atenție, pe parcursul lunii, există pericolul de creștere a morbidității, a epidemiilor, iar corpul vostru va fi slăbit. Trebuie să aveți grijă de voi și de sănătatea celor dragi!

Leu
Relațiile cu partenerii pot deveni tensionate și imprevizibile, deoarece aceștia nu-și vor respecta promisiunile, își pot abandona deciziile anterioare, se pot retrage din afaceri, se pot lansa în noi proiecte cu alții, astfel încât veți anula contracte și vă veți simți înșelați.
De asemenea, este posibil ca situații dificile, eventuale accidente, acutizare de boli, circumstanțe neprevăzute, să vă facă vulnerabili, să vă scadă energia vitală, inclusiv încrederea. Luați măsuri de precauție la drumuri, monitorizați starea tehnică a mașinii, precum și echipamentele de uz casnic și electronic!
Fiți mai atenți la chestiunile financiare, căci există pericol de pierderi sau veți fi nevoiți de a achita urgent datorii.
Cu câte probleme ați putea avea, va fi greu să vă încadrați în structura rigidă a muncii, să vă organizați timpul, să vă țineți de program. Puteți încălca reguli, acorduri și contracte de muncă, reguli de conduită, ceea ce poate duce la relații tensionate cu șefii.
Până pe 20 cel puțin ,rezultate bune nu ar fi susținute astral decât dacă veți acționa într-un mod creativ voluntar, implicându-vă mai curând în activități individuale. Iar dacă se ivește ocazia să primiți propuneri de la oameni cu gândire originală, cu viziune nestandardizată, vă sfătuiesc să nu îi evitați. Apropierea de ei vă permite să vă dezvăluiți ulterior pe deplin talentele și să vă demonstrați liber talentul creativ.
Afectiv, se poate ivi o poveste de iubire la orizont, ce se poate dezvolta chiar în miezul zonei de lucru. Dacă nu, vor fi unii dintre voi atrași de jocurile de noroc sau de sporturile extreme. Pentru asta însă, vă sugerez prudență.
A treia săptămână a perioadei, se îmbunează mai mult energiile pentru voi, iar norocul poate veni din mai multe direcții, așa încât vă mai puneți pe picioare cu datoriile.
Nu același lucru pot spune de ultimele 4 zile când există riscul ca din neatenție sau grabă să complicați niște situații.

Continuarea aici