AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul lunii iunie. O zodie are noroc în toate!

Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale, pe toată luna iunie. Prima lună a verii vine cu schimbări importante în viața unor nativi, însă numai unul trage lozul câștigător: va avea noroc în toate!

BERBEC
Deși nu aveți astre-n semnul vostru, dinamismul pe care vi-l oferă poziția guvernatorului se va face remarcat. Socializarea ar trebui să fie la cote ridicate, indiferent care vor fi metodele prin care se va face. Chiar va fi o perioadă grozavă pentru comunicare, stabilire de contacte și căutare de noi oportunități în afacerile ce țin de comerț. Feriți-vă însă de a intra în conflicte verbale sau de a amplifica bârfa și dialogul cu persoane dubioase ori de joasă calitate! Nu manifestați duplicitate și joc dublu față de partener, nu vă implicați în acțiuni evazive ori aventuri amoroase, pentru că Saturn în Pești vă va obliga să plătiți astfel de fapte mai devreme sau mai târziu.

Financiar, Jupiter a intrat pe acest teren pentru voi și va rămâne câteva luni bune acolo. Pot veni oferte neașteptate care vor avea perspective bune de câștig, dar în aceeași măsură, poate crește și nivelul cheltuielilor inutile ori extravagante. Fiți ponderați deci și nu vă asumați riscuri financiare!

Medical, nu ar trebui să existe probleme serioase dacă veți duce o viață sportivă, veți fi energici și mobili. Dar asta nu înseamnă că nu vă puteți face preventiv niște analize de rutină dacă le-ați tot evitat de multă vreme.

TAUR
Primele 3 săptămâni vă veți concentra probabil pe sectorul financiar, pe rezolvarea problemelor ce țin de proprietăți mobile dacă aveți sau pe găsirea de noi modalități de câștig.

Dacă însă v-ați implicat cândva în proiecte grandioase și obiective costisitoare, luna iunie poate aduce situații perdante.

Acordați atenție relațiilor cu oameni în care ați avut încredere dacă se vor ivi teme și subiecte legate de bani! Nu amestecați ceea ce credeați că e prietenie cu finanțele, deoarece e mare riscul de dezamăgire și chiar de fraudă!

În familie, nu sunt excluse tensiuni cu unul din membri, ceea ce poate provoca o stare destul de neplăcută.

Acasă doriți să faceți modificări, schimbări sau reparații, ori să modificați imaginea interioară a locului în care stați. Pentru asta, veți direcționa o bună parte a banilor voștri.

Din punct de vedere al sănătății, dacă au existat deja probleme cu stomacul sau intestinele, atunci ar fi poate necesară o examinare medicală. Nu strică să țineți o dietă dacă vreți să petreceți vara în formă bună. Plus că există o mulțime de activități care au ca scop întărirea organismului.

Marte în casa familiei poate supune provocărilor medicale și pe un membru al familiei, căruia ar trebui să îi oferiți ajutor.

GEMENI
Atâta timp cât veți avea susținere personală a Soarelui, dar și al planetei Mercur, exact cea care vă guvernează zodia, ar trebui ca dorințele și aspirațiile voastre să aibă prioritate, în special după 11 iunie încolo. De voi depinde acest lucru, dar și de curățenia pe care o veți face în parteneriate de afaceri ori relații personale. Unele dintre ele pot trece la alt nivel, încât ce era dușmănos altădată să devină prieten acum sau invers. Asta nu înseamnă că deciziile de a juca după propriile reguli nu vor produce nemulțumire altora.

Financiar, gestionați în mod realist și practic resursele materiale și fiți rezervați de la cheltuielile inutile! Nu uitați de autocontrol și disciplină, pentru că obișnuitele voastre stări schimbătoare nu vor aduce nimic bun.

Dacă lucrați pe cont propriu, dacă manageriați o afacere, vine momentul să alcătuiți noi strategii, pentru a vă putea adapta situațiilor din ce în ce mai complexe venite din exterior. Intuiția și flexibilitatea minții vă vor permite să calculați instant aspectele neplăcute sau pe cele benefice pentru cooperare.

Afectiv, dacă în cupluri persistă o tensiune veche, ar fi bine să vă revizuiți comportamentul. Veți avea astfel ocazia să îndreptați lucrurile.

RAC
Starea corpului fizic va fi legată de modul de funcționare al mentalului, iar voi, care în mod obișnuit mai dramatizați lucrurile, vă faceți singuri rău dacă nu veți gestiona corespunzător emoțiile pe care le pot declanșa situațiile traversate. Monitorizați-vă și luați pauze de odihnă și detensionare sau chiar plecați în vacanță dacă aveți această posibilitate! A privi cu calm și realism lucrurile ar fi cea mai bună variantă pentru voi. Contrar, frământările interne vor fi intense, oboseala va deveni cronică, toate vi se vor părea o tragedie și vor duce la scăderea imunității.

Intrarea lui Mercur în semnul Gemeni, alături de Soarele aflat acolo, ar putea anunța tot felul de intrigi și apariția de persoane rău-voitoare. Nu puneți paie pe foc și nici nu mizați pe acțiuni bazate pe intuiție, chiar dacă o aveți dezvoltată. De astă-dată ea nu va funcționa.

Mercur reprezintă și copiii și n-ar fi exclus să apară tensiuni dinspre ei ori să le aflați secrete și ascunzișuri care nu or să vă convină și care pot contribui de asemenea la starea voastră de stres și iritare.

Abia după 24 încolo pozițiile astrale devin mai prietenoase, drept pentru care vă sfătuiesc să amânați orice intervenție serioasă până atunci.

Financiar, nu veți ajunge chiar la fundul sacului, dar nici nu e o lună pentru a vă arunca în investiții ori cheltuieli costisitoare.

Continuarea pe click.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!