Horoscopul lunii mai. Carieră, sănătate, bani

Horoscopul lunii mai îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie.

Berbec
Deși situații de instabilitate din viața publică pot crea necesitatea de a-ți adapta planurile, de a lua decizii rapide în afaceri și în sfera profesională, totuși vor exista momente favorabile pentru punerea în aplicare a planurilor și proiectelor inițiate anterior, mai ales în sectorul de tranzacții financiare. Mai curând probleme asociate investițiilor, imobiliarele pot necesita unele sacrificii, unele acțiuni urgente. Situația din jur poate fi instabilă, așa că este posibil ca mulți dintre voi să fiți nevoiți să schimbați planurile. Deciziile bine gândite sunt importante, nu trebuie să vă asumați riscuri și să vă bazați doar pe șansă.
Unii vor avea tendința de a-și supraestima puterea și influența, de a alege direcție greșită de activitate, ceea ce poate duce la fenomenul de atragere de escroci și aventurieri în cale.
Ar trebui să vă preocupe inclusiv femeile din preajmă, pentru că ele pot țese intrigi, pot pune bețe în roată, mai ales în primele 10 zile din lună.
Între 11 și 24 mai, se poate ivi profit, puteți primi cadouri și recompense. De asemenea, veți avea succes în afaceri, atrăgând proiecte profitabile. Se impune deci inițiativă și, împreună cu sprijinul conducerii, al colegilor, aveți oportunitatea de a avansa în carieră. E cale liberă pentru a începe propria afacere,pentru a conduce, pentru a căuta un nou loc de muncă și pentru a vă dedica forța activităților sociale. Extinderea relațiilor poate contribui la succes și promovare, la creșterea popularității.
După 25 mai, trebuie luate în considerare propunerile primite, pentru că nimic nu va fi atât de simplu pe cât pare.

Taur
Potențialul energetic va crește în fiecare zi, iar datorită carismei, curajului și încrederii, precum și ideilor și competențelor noi, deveniți importanți și de neînlocuit în activitatea voastră. Asta înseamnă să crească veniturile și profiturile într-un proiect comun de afaceri. Va fi o perioadă favorabilă pentru carieră, noi întâlniri, semnarea contractelor și călătorii, iar cea mai reușită în această privință va fi perioada din 14 mai până pe 22 mai 2020. Vă sfătuiesc să rezolvați atunci lucrurile importante. Tot atunci, veți intui fără îndoială afaceri și proiecte profitabile, veți genera idei inovatoare și veți conduce o echipă. Influența va crește, iar voi ați putea deveni o expresie a opiniei colectivului, luptători activi pentru dreptate sau adevărați mentori spirituali. Veți avea susținători în străinătate, vi se poate oferi o cooperare profitabilă și interesantă. Mulți vor simți dorința unei schimbări de loc, așa că vor avea în vedere propuneri pentru mutare, călătorie lungă, voluntariat sau muncă în străinătate.
Dar în relațiile personale sunt posibile dificultăți, neînțelegeri, revendicări reciproce materiale sau de proprietate. Relațiile cu cei dragi s-ar putea estompa pe fundal și toată atenția să vi se îndrepte spre lumea interioară, spre realizarea dorințelor și aspirațiilor spirituale.
În ultima decadă, vă scad oportunitățile și va trebui să luați în calcul ceva compromisuri în cercul apropiat,așa încât să vă implicați și în viața lor și să îi ajutați la rezolvarea problemele apărute. Odată cu aceasta, există o probabilitate ridicată de cheltuieli financiare neplanificate, de pierderi și de necesitatea de a plăti facturile altora, în același timp cu ale voastre.

Distribuie prietenilor

Gemeni
Energiile pozitive din această lună vă vor ajuta să traversați relativ calm această perioadă, astfel încât, cel puțin primul și al doilea decan de lună mai ar putea fi destul de favorabile. Iar dacă mă refer la ultimele 10 zile, nu pot spune același lucru pentru că vă puteți simți mai devitalizați, mai slăbiți ori chiar deprimați din cauza neplăcerilor temporare.
Până pe 9 mai, nu ar trebui să vă așteptați la rezultate semnificative din activități, poate că multe lucruri vor fi într-o stare de stagnare, iar anxietatea excesivă sau partenerii care vă solicită nu sunt de mare ajutor, ci vor mânca mult din timpul și energia voastră. Așadar, este mai bine să așteptați cu deciziile importante, să vă controlați atitudinea,să studiați mai atent planurile, să vă consultați cu oameni competenți și să încercați să nu escaladați situații tensionate dacă se ivesc, pentru a nu declanșa o criză nervoasă.
În a doua jumătate a lunii situația va deveni mai favorabilă, energiile vor începe să se activeze iar odată cu ele, evenimentele vor începe să se dezvolte mult mai repede. Datorită sprijinului oamenilor influenți, vă veți recăpăta încrederea, astfel încât va fi mai ușor să promovați ideile bune și să obțineți rezultate în afaceri. Activitățile lor profesionale sau sociale vor începe să aducă recompense materiale și, de asemenea, este posibil să primiți oferte avantajoase pentru a participa la proiecte interesante. Aveți însă grijă la ce alegeți, stabiliți și cântăriți clar obiectivele și dorințele, căci altfel, riscați să vă risipiți în mai multe direcții simultan și să nu rezolvați mai nimic.
Ultima săptămână a perioadei, va fi mai ușor să lucrați cu oamenii de sex opus, deoarece simpatia și flirtul în acest caz vă vor ajuta să obțineți satisfacție rapidă. Însă chiar și așa, percepția iluzorie a evenimentelor, dar și îndoiala, v-ar putea cuprinde. Mai mult, puteți atrage în cale persoane nesincere și egoiste, ale căror propuneri nu-s pentru voi.

Rac
Pentru voi urmează o lună cu optimism, îndrăzneală și curaj de a privi înainte, de a construi planuri foarte importante și pe termen lung concepute în parteneriate de încredere. Accentuez ideea că nu este de dorit să vă concentrați pe proiecte individuale, să lucrați singuri. Preferați echipa, asocierea, sprijinul persoanelor mai influente. Lăsați la o parte faptul că în prima săptămână aveți tendința de a fi suspicioși, mândri și orgolioși, luând lucrurile prea personal! Interpretați greșit intențiile și cuvintele altora și deveniți netoleranți, inflexibili, făcându-vă singuri rău.
Din a doua jumătate a lunii se vor mai așeza lucrurile și veți putea vedea evenimentele din altă lumină. Sugerez ca atunci să luați în calcul semnarea contractelor, discutarea problemelor importante, demararea de noi proiecte de afaceri, de căsătorie ori mutarea într-un nou loc de muncă. Să aveți încredere în parteneri sau sponsori, ei vor fi generoși și vor aduce susținere, vor fi gata să vă instruiască și să vă promoveze ca să avansați în carieră, să vă demonstrați acolo unde e nevoie creativitatea. Succesul va fi obținut de voi prin intermediul partenerilor, prin conexiunile și prin sprijinul lor financiar. Prin urmare, trebuie să comunicați mai mult, să participați activ la viața publică, la evenimente, să vorbiți despre planurile voastre, să vă promovați și să vă demonstrați potențialul în muncă.
Tot aceasta va fi și o perioadă potrivită pentru călătorii, întâlniri, semnarea contractelor, diverse negocieri. Luați aminte ce vă spun, căci transformarea și schimbările pe care le va aduce viața vor fi esențiale pentru succesul vostru și schimbarea pozitivă din a doua jumătate a anului!
Până pe 21 veți regla disensiunile din cuplu dacă ele au existat, veți putea găsi bunăvoință, pace și echilibru acolo. Persoanele singure, aflate în căutarea perechii, vor avea oportunități de a găsi pe cineva interesant, cu care să construiască ceva durabil.
Nu la fel de frumos pot vorbi despre ultimele 8 zile din lună, căci tendințele pot fi acelea de a vă implica în bârfe, intrigi, în special din partea femeilor care pot ataca și submina din umbră. Doar familia și cei dragi v-ar putea susține.

Leu
Veți fi concentrați asupra celor mai importante proiecte și obiective, deoarece poziția și statutul social vor fi prioritare pentru voi, cel puțin primele 3 săptămâni de mai. Se activează ambiția și dorința de a avea o poziție mai înaltă în societate, de a folosi posibilitățile puterii, de a conduce și a avansa la locul de muncă. Deși există pericolul exceselor, al abuzului de putere, de poziție socială, ceea ce poate complica înțelegerea cu echipa de colegi, cu subordonații, nu vor fi sarcini imposibile și dificile pentru voi. Veți fi gata de asumare a riscurilor, de încercare a noilor oportunități dacă ele promit reînnoire și perspective.
În a doua decadă a lunii mai, în special în perioada 14 – 23, veți avea ocazia de a consolida semnificativ bunăstarea materială și a obține succes în carieră. Nu vă risipiți deci energia pe lucruri banale sau pe distracție! Rezultatele bune ale efortului vă pot fi observate de șefi, de autorități, astfel încât să beneficiați de promovare sau stimulente materiale. O muncă bine făcută va fi importantă pentru respectul de sine, pentru a satisface ambițiile, pentru apreciere și mândrie profesională.
Pentru că relațiile cu șefii vor avea succes, chiar ați putea face solicitări, ați putea cere sprijin în problemele arzătoare, ați putea cere mărire de salariu. Totul e ca ceea ce obțineți să știți să păstrați, iar asta nu o veți putea face decât mergând în mod constant spre obiectivele voastre și respectând în permanență poziția câștigată, răspunderea asumată.
Spre finalul lunii, poate exista tendința de risipire a forțelor în mai multe direcții, veți schimba planuri, veți avea mai multe dorințe de nici voi nu veți ști care ar fi cea mai importantă, vă veți risipi în comunicare cu persoane banale și neimportante, practic veți pierde timp și bani .Sugerez să păstrați și atunci disciplina și direcția bună!

Continuarea pe click.ro