Horoscopul lunii MAI. Iată zodiile favorizate de astre!

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii mai 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile cu noroc în carieră
Gemeni
Este adevărat că influenţele benefice ale astrelor se vor simţi spre sfârşitul verii, dar şi până atunci vei avea câteva şanse frumoase. Primăvara trebuie să iei o decizie dificilă legată de locul tău de muncă. Norocul începe să îţi surâdă şi vei putea profita de o șansă în luna mai, poate de o colaborare care îți va aduce multe beneficii, arată horoscopul lunii mai 2019.

Leu
În această lună, Uranus este cel care îţi va aduce schimbări importante, victorii nesperate, dar şi obstacole care te vor provoca în carieră. Este timpul să te ocupi de un proiect nou, pentru că tu nu poți avea rezultate prea bune când te cufunzi în rutină. Caută o activitate sau un parteneriat care să te pună în valoare și care să aibă și beneficii materiale.

Distribuie prietenilor

Scorpion
Lucrurile par să se îndrepte şi să se aşeze într-o ordine firească, în special în plan profesional. În prima jumătate a lunii mai, încă mai ai probleme cu banii şi cu haosul de la serviciu. Dar, după data de 14, primeşti un salariu mai consistent şi îţi consolidezi poziţia pe care eşti angajată. Dacă nu ai un loc de muncă, spre sfârşitul lunii pot apărea oferte stabile.

Zodiile cu noroc la bani
Berbec
Zodia ta poate avea un mare noroc financiar în luna mai. Iar dacă vei avea șansa să câștigi o sumă mai mare de bani sau să primești un loc de muncă mult mai bine plătit, te poți gândi la investiții serioase. Ultima lună de primăvară este cea mai potrivită să cumperi o casă. Veniturile tale vor fi mai consistente şi te gândeşti să faci o schimbare semnificativă în viaţa de familie.

Fecioara
Este o lună ciudată şi imprevizibilă. Problemele de la serviciu, apărute în aprilie, se vor prelungi, dar, paradoxal, este o situaţie din care nu ai foarte mult de pierdut până la urmă. Confortul şi siguranţa devin mai puţin importante, în timp ce călătoriile, micile aventuri sau capriciile vor ocupa primul loc, mai ales că vei avea și o sumă mai mare de bani.

Capricorn
Vei uita, pentru o vreme, de grijile legate de bani, iar viaţa ta socială va fi mai bogată. Câştigurile sunt mai bune în această lună, și se vor aduna lângă banii păstraţi din lunile anterioare. În familie, apar situaţii pe care uneori nu ştii cum să le rezolvi. Apar obstacole care îţi dau peste cap planurile mai deosebite, dar cu ajutorul banilor vei reuși să le rezolvi și să dormi liniștită.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro