Horoscopul lunii mai

horoscop mai 1

Prima decadă a lunii mai poate aduce ocazii mai bune pentru nativii care trebuie să recupereze bani și pentru cei care își caută un loc de muncă. Din a doua decadă, când Mercur intră în mers retrograd, ar trebui să ne ocupăm mai mult de familie și de copii.

Berbec
În luna mai, începând cu data de 10, Berbecii vor fi sub protecția lui Jupiter. Iar acest astru te ajută mai mult ca niciodată să îţi îndeplineşti dorinţele legate de viața ta intimă. La mijlocul lunii mai vei primi veşti bune despre un succes sau despre un câștig excepţional, care îți va permite să călătorești mai mult. În ultima decadă a lunii mai, vei avea parte de clipe romantice deosebite și, poate, chiar te vei logodi.

Taur
Merită să faci unele investiții în luna mai în calculatoare, telefoane sau în cursuri de specializare. Calitatea muncii tale stă şi în instrumentele pe care le foloseşti, aşa că investeşte în tehnologie de vârf. Nu te împiedica de problemele minore care apar luna aceasta la muncă. Vei avea mai multe ocazii să treci peste obstacole și să demonstrezi că te poți ocupa de proiecte noi, care îți vor aduce bani.

Gemeni
Profită de orice zi bună de la începutul lunii mai. Ai parte de veşti mai bune la serviciu. Zodia ta este direct vizată de astre cu influenţe favorabile în carieră, iar ţie îţi vor aduce onoruri şi recunoaştere la locul de muncă. Nu este exclus să fii promovată în aceste zile sau să fii propusă pentru o promovare și pentru un bonus. În ultima decadă a lunii, când Mercur este retrograd, fii atentă cu actele și cu banii tăi.

Rac
Se anunță iar cheltuieli mari. Situaţia financiară rămâne incertă în luna mai, pentru că astrele nu sunt deosebit de generoase cu zodia ta. Vei reuşi să rezolvi câteva probleme importante la mijlocul lunii, dar proiectele cu adevărat profitabile pentru tine vor stagna. Cu greu vei ajunge la rezultatele dorite. Trebuie să ții cont și de faptul că Mercur va fi regtrograd toată luna mai și pot apărea probleme în ultima decadă.

Leu
Nativii lei se vor simți favorizați în luna mai datorită tranzitului lui Jupiter prin Berbec. Pentru tine, relaţia de cuplu se va îmbunătăţi substanţial, mai ales dacă au existat opinii divergente și nu ați reușit să ajungeți la o concluzie comună. În curând, pasiunea va învinge toate problemele dintre voi. Iar vestea cea mai bună este că vei reuși să ajungi la un numitor comun cu familia soțului și să realizați câteva lucruri deosebite.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri