• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul lunii martie, pentru fiecare zodie. Sănătate, bani, dragoste

Horoscopul lunii martie, pentru fiecare zodie. Sănătate, bani, dragoste

horoscop martie 1

Citește horoscopul lunii martie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și în dragoste.

Zodia Berbec
Luna martie vine cu energii complexe, care vor diferenția tendințele primei jumătăți de perioadă față de a doua. Primele două săptămâni sunt asociate cu finalizarea unui ciclu anual, cu probleme nerezolvate în timp util, unele referitoare inclusiv la sănătate. Restructurarea energetică și lipsa de forță pot provoca inflamația bolilor cronice, lipsă de vitalitate sau lipsă de entuziasm.

Previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Nativii pot simți letargie, apatie, lipsa de interes pentru cooperare și socializare, preferând retragerea. Nu-i exclus ca unii dintre ei să se confrunte cu invidii, bârfe, oameni răi, dușmani secreți care-i vor agresa din umbră. Alții, vor fi obligați să își achite datoriile vechi, să își îndeplinească obligațiile impuse de șefi, deși ele nu le fac nicio plăcere. Toate aceste procese îi pot priva de liniște sufletească și vor necesita forță și atenție.
În a doua jumătate a lunii, situația se va îmbunătăți oarecum, deși evenimente neașteptate pot obliga pe nativi să se angajeze mai activ în treburile și responsabilitățile profesionale. Vor avea însă o intuiție accentuată, care îi va ajuta să-și înțeleagă problemele și să perceapă realitatea mai înțelept. Astfel, ei pot rezolva conflicte și dispute de afaceri și pot reconcilia părțile aflate în război. Va fi deci un moment mai bun pentru negocieri, întâlniri importante și pentru a face față solicitărilor persoanelor în vârstă, inclusiv părinților.

Zodia Taur
Se pare că situații din trecut își găsesc rezolvarea, iar starea nativilor se va îmbunătăți, ei devenind mai optimiști și mai încrezători. Poate ca în prima săptămână să apară ceva probleme în relațiile personale sau mici conflicte la locul de muncă, dar chiar și așa, ei se vor simți inspirați și gata pentru orice schimbare.

Previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Vine o perioadă favorabilă pentru relațiile de dragoste, pentru noile cunoștințe, pentru noi proiecte care fac plăcere. Mulți Tauri vor fi înclinați spre romantism, căutând impresii noi și vii. De aceea, recomand socializare, participare activă la organizare de evenimente de divertisment, sărbători, evenimente sociale și publice.
Cu Venus și Uranus pe semnul lor, dorința de a impresiona poate conduce stilul și look-ul, iar mulți se vor strădui să strălucească prin apariție sau prin modul de comunicare. Aceleași calități le pot fi utile în creativitate, în originalitate, unicitate, pot deschide direcții noi în artă, modă, design.
Ultima săptămână însă, va trebui să se concentreze pe treburile importante, să nu se aștepte la ajutorul altora, ba chiar alții se pot fofila și nu își vor respecta promisiunile de susținere făcute altădată. În același timp, certurile, intrigile și invidia inamicilor se pot dovedi a fi o piedică în afaceri și o mare sursă de emoții. Nivelul de energie vitală va scădea semnificativ, astfel încât afecțiunile cronice, oboseala, apatia cauzată de un program de lucru încărcat i-ar putea obliga să ia o pauză de recuperare. Prin urmare, la sfârșitul lunii este important ca Taurii să se concentreze pe ei înșiși, să se relaxeze mai mult, să facă yoga și auto-antrenament.

Zodia Gemeni
Această lună se poate dovedi a fi foarte interesantă și semnificativă, iar perspectivele de creștere creativă și profesională pot fi deschise. Chiar dacă sectorul sănătății nu va străluci, există o mare probabilitate ca mulți nativi să manifeste o dorință de activitate individuală și independentă, pentru studii de cercetare, pentru dezvoltare de proiecte originale, pentru descoperiri științifice. Iar în ele se va arăta într-un mod luminos exact spiritul rebel dar unic.

Previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Drept e că nu vor demonstra prea multă supunere, iar asta ar putea declanșa conflicte cu alții. Dar și așa, talentul organizațional al Gemenilor se poate manifesta foarte activ, iar acest lucru va ajuta la avansarea în carieră, în activitățile sociale, în dezvoltarea talentelor creative sau a propriei afaceri. Pot găsi parteneri de încredere sau sponsori care sunt gata să investească în propunerile și dezvoltările lor.
Relațiile afective, parteneriatele romantice se pot oficializa cu succes și e posibil un mare câștig financiar cu ajutorul perechii. Dacă nu, nativii pot gestiona bine credite, banii altora, moșteniri sau bunuri din partaj. Vor putea descoperi noi perspective de viață, își vor extinde cercul de cunoscuți și vor duce o viață socială activă. Starea de spirit de primăvară îi va face pe Gemeni să fie mai deschiși, fermecători, dornici de distracții și hobby-uri romantice. Mulți vor lupta pentru un vis, pentru viitor, pentru idei noi și vor alterna cu succes întâlnirile de afaceri și călătoriile.

Zodia Rac
Prima și a doua decadă a lunii martie este o perioadă importantă și crucială pentru mulți. Crește semnificativ potențialul energetic, forța de muncă, se consolidează poziția în viață și autoritatea. Comunicarea va fi foarte interesantă, se vor ivi noi suporteri, sprijin al superiorilor și partenerilor, ceea ce îi va ajuta pe nativi în carieră, în afaceri.

Previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Mulți vor căuta să-și ridice nivelul educațional, poate să învețe limbi străine, tradiții culturale străine și să călătorească. Nativii vor fi deschiși la percepția a tot ceea ce este nou și avansat, vor putea înțelege mai bine nu numai sarcinile și destinațiile lor principale, ci și pe ale celor din jurul lor, iar intuiția puternică va ajuta să descuie cheia inimii tuturor.
Dacă la începutul lunii pot apărea mici dificultăți în afaceri și relații, după 8 martie încolo, comunicarea va fi foarte reușită. Racii vor avea ocazia să plece într-o călătorie de afaceri sau de agrement, să își facă noi cunoștințe care se pot dovedi norocoase pentru ei. Este o perioadă foarte rodnică pentru realizarea talentelor, pentru succesul în creativitate și dezvoltare spirituală.
În același timp, alții vor fi interesați să promoveze și să aplice talentele acestor nativi, prin urmare, mediul, partenerii de încredere vor contribui la succesul lor în multe privințe. Acesta este un moment bun pentru a organiza întâlniri de afaceri, pentru a negocia, a semna contracte și a începe orice tip de activitate.
Ultima săptămână scade energia, iar Racii vor trebui să-și întrerupă eforturile. Afaceri neterminate, obligații neîndeplinite pot crea probleme în sfera profesională. Relațiile cu șefii și colegii pot fi instabile.

Zodia Leu
Luna aceasta, nativii vor acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzut, de aceea vor fi predispuși la boli virale sezoniere, precum și la dezechilibru emoțional. Vor avea multe de făcut, atât la propriu, cât și la figurat, vor fi nevoiți să-și asume problemele lor, dar și problemele altor oameni, motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani
Vor fi mai predispuși la judecăți subiective, capricii și pot încălca acordurile din trecut cu privire la îndatoririle lor. Toate acestea pot provoca critici din partea colegilor, a superiorilor și le pot submina situația.
E un moment necorespunzător și pentru călătorii, mai ales în străinătate ori pentru încheierea de acorduri cu parteneri străini. Cu toate acestea, transformări pozitive pot apărea în carieră sau în activitatea socială.
Unora li se poate ivi varianta de un nou loc de muncă, alții pot participa la un proiect nou și promițător, iar ei pot lăsa în urmă ce au făcut până acum, din care cauză poate crește bagajul promisiunilor neîmplinite și al afacerilor neterminate. Oricum, atunci când vor regreta că stagnează în tot ceea ce este neinteresant și de rutină, ei vor căuta locuri noi, mai atrăgătoare, în care să își poată simți mai bine libertatea de autoexprimare.
Pentru remunerarea serviciilor anterioare, primirea de ajutor de la prieteni sau parteneri vechi, care pot fi de mare ajutor, va fi favorabilă perioada 12-17 martie.
Finalul lunii vine cu schimbări și în carieră și în viața personală.

Continuarea aici

Parteneri