• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul lunii noiembrie. Ne aşteaptă turnuri bruşte şi „cutremure‟ la nivel economic, social şi politic

Horoscopul lunii noiembrie. Ne aşteaptă turnuri bruşte şi „cutremure‟ la nivel economic, social şi politic

horoscop tarot 1

Noiembrie, în plin sezon al zodiei Scorpion, a debutat cu o doză suplimentară de intensitate, iar lucrurile sunt abia la început! Luna este plină de turnuri spectaculoase şi nu este exclus să se manifeste „cutremure‟ de lungă durată în special la nivel economic, social şi politic. Cel mai afectaţi vor fi nativii care nu au jucat cinstit anul trecut, în noiembrie, sau au încercat să profite de un mediu vulnerabil. Cine şi-a învăţat lecţiile şi s-a adaptat condiţiilor actuale, va suporta mai uşor intemperiile lunii.

Berbec
Aceasta poate fi singura perioadă a anului în care simţi că cei mai mulţi oamenii îţi sunt sunt pe plac. Chiar şi cei mai tenace şi independenţi nativi intră în parteneriate şi devin uşor codependenţi de ceilalţi. Luna nouă din 4 noiembrie şi intrarea lui Mercur în Scorpion, de pe 5 noiembrie, au adus şanse de a vă defini nevoile şi dorinţele în cadrul relaţiei. Scopul este să găsiţi ritmul care funcţionează cel mai bine pentru amândoi. Până la eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie, trasaţi limite şi stabiliţi care este calea de mers în cuplu sau întrerupeţi această colaborare.

Taur
Primele zile ale lunii te ajută să analizezi mai în profunzime alianţele cele mai intime. Relaţiile şi prieteniile în care eşti sunt o oglindă şi o extensie a nativilor în Taur, în această perioadă. Acţiunile pe care le vezi la echipa ta reflectă comportamentul tău din trecut. Înainte de a te mâhni şi pedepsi, înţelege că undeva este şi vina ta, aşa că, pentru a îmbunătăţi la maximum activitatea în echipă şi să atingi succesul, oferă-le oamenilor din jur respect, compasiune, înţelegere şi empatie, adică ce ai dori şi să primeşti. Până pe 19 noiembrie, se întrevede risc să navigezi prin ape tulburi, dar după eclipsa de Lună, lucrurile încep să se limpezească şi pentru tine.

Gemeni
Ai început noiembrie cu bine! Dar în loc să te obsedeze întrebările care îi vizează pe ceilalţi, despre cine face, ce face şi cum o face, dar şi cu cine şi unde (ştii, toate emoţiile provite din energia semnului astral Mercur), încearcă să schimbi, să aduci o noutate în modul cum gândeşti şi simţi. Contextul astral este de partea ta. Gândurile negative, care nu de puţine ori ţi-au consumat mintea, vor dispărea încet-încet. Rămâi însă emoţional, deci gândeşte deciziile pe care le iei şi încearcă să acţionezi din intuiţie, nu din instict. Nu de alta, dar rişti în această luna să tragii linii orizontale, exact acolo unde liniile verticale ţi-ar fi adus victoria.

Rac
Dacă nu eşti sigur cum să procedezi într-o relaţie şi nu poţi face următorul pas, atunci cel mai bine este să te concentrezi asupra modului în care să-ţi alungi ezitările şi anxietăţile. S-ar putea să simţi că lucrurile scapă de sub control sau pur şi simplu nu eşti pregătit pentru ceva foarte serios, dar te poţi baza pe eclipsa din 19 noiembrie pentru a ajunge în direcţia corectă.

Leu
Nu există nicio îndoială că eşti unul dintre cele mai creative semne. Vibraţia cosmică creată de luna nouă din 4 noiembrie şi trecerea lui Mercur în Scorpion îţi vor oferi o viziune inovatoare care îţi poate schimba viaţa în bine. Crede în visele tale care se pot materializa în timpul eclipsei de Lună din 19 noiembrie.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri