Horoscopul lunii octombrie. Ce ne pregătesc astrele, în funcție de zodie?

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii octombrie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste
Taur
Va fi luna familiei, a iubirii și a multor împliniri de suflet. Spre deosebire de alte perioade din an când erai mai mult preocupată de situația ta materială, banii nu vor mai fi o problemă. În schimb, vei fi interesată de activități noi, de proiectele familiei tale, de viața de cuplu și de călătorii, arată horoscopul lunii octombrie 2019.

Balanță
Dacă în primele zile ale lunii octombrie, vei mai trece prin momente tensionate și vei fi nevoită să muncești mai mult, după data de 10 octombrie începe perioada frumoasă, cu evenimente speciale și întâlniri de suflet, cu multă dragoste și planuri romantice. Trăiește fiecare clipă la maximum!

Distribuie prietenilor

Capricorn
Vei începe luna octombrie cu o mulțime de planuri noi, în care se va implica fie toată familia, fie bărbatul pe care îl iubești. Chiar dacă bugetul este modest, persoanele apropiate îți arată o altă cale să îți rezolvi problemele, fără să faci cheltuieli mari. O soluție poate veni de la rudele mai bogate și nu este exclus să primești o moștenire.

Zodiile norocoase la bani
Berbec
Octombrie poate fi o bună perioadă pentru a face economii și vei avea nevoie de ele pe parcursul iernii pentru toate planurile ambițioase pe care ți le faci. Până spre sfârșitul lunii octombrie, vei reuși să îți rotunjești veniturile, datorită unui bonus, dar în următoarele luni vei avea cheltuieli destul de mari.

Fecioară
Vei beneficia de câteva momente prielnice în luna octombrie și situația ta materială se va îmbunătăți. Venus amplifică toate lucrurile bune și frumoase pentru zodia ta, iar dacă primești o veste bună aceasta va aduce după sine și un beneficiu concret, anumite avantaje materiale. Din octombrie, va începe o perioadă prosperă din punct de vedere financiar.

Săgetător
Adună bani și concentrează-te doar asupra proiectelor prioritare. O nouă perioadă bună din punct de vedere financiar începe din octombrie până spre sfârșitul anului. Este posibil să apară și schimbări în mediul profesional, din care poți profita și care ar putea deschide șansa de a obține un post de conducere.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro