• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul lunii octombrie. Mulți dintre noi vom avea șanse mari, dar trebuie să fim prudenți

Horoscopul lunii octombrie. Mulți dintre noi vom avea șanse mari, dar trebuie să fim prudenți

horoscop octombrie 1

Luna plină din Berbec influențează puternic începutul lunii octombrie și aduce un suflu nou pentru zodiile care credeau că nu vor realiza nimic anul acesta. Horoscopul lunii octombrie 2020 arată că mulți dintre noi vom avea șanse mari, dar trebuie să fim și prudenți din cauza lui Mercur retrograd în Scorpion.

Berbec
Luna octombrie începe cu un avânt puternic pentru zodia Berbec, datorită Lunii pline care ajunge în acest semn astral chiar pe data de 1. Primele zile din această lună sunt zile benefice, pline de energie, în care nativii zodiei pot realiza multe lucruri și pot câștiga mai bine. Berbecii își pot asuma și riscuri financiare, pentru că sunt șanse să iasă în câștig. Dar, după data de 16 octombrie, trebuie să fie mai ponderați și calculați.

Taur
Nativii Tauri se pot bucura de configuraţiile astrale norocoase pe care le anunță horoscopul lunii octombrie 2020. Cu cât sunt mai ambiţioși şi ţintesc spre obiective mai îndrăzneţe, cu atât vor avea mai multe ocazii să își împlinească visurile. Cu o condiție: să nu neglijeze niciodată dragostea și liniștea sufletească! Luna octombrie le poate aduce stabilitate financiară, un confort în plus, dar spre sfârșitul lunii trebuie să anuleze orice proiect dificil și să se concentreze doar pe relația de dragoste.

Gemeni
Începutul lunii octombrie poate fi dificil, dar plin de speranțe și promisiuni. Gemenii vor primi noi responsabilități, dar ei sunt obișnuiți cu cu greutăţile, și se vor descurca la serviciu. Luna plină din Berbec, de la 1 octombrie, îi va învăța să caute noi oportunități, să fie mai ambiţioși şi mai duri. Dacă vor să câştige mai mult, trebuie să se gândească la investiţii care vor aduce beneficii pe termen lung și să renunțe la comoditate.

Rac
Racii vor fi mai preocupați să investească în locuință, să își îmbunătăţească nivelul de confort și să facă un progres în carieră. Vor încerca să obţină un anumit confort material, dar se vor bucura de el doar dacă vor avea linişte în viaţa de familie. Indiferent de ambițiile și proiectele lor, va fi mult mai important să fie sprijiniți de partenerii de viață sau de părinți, decât să meargă contra curentului.

Leu
Nativii Lei se simt plin de energie la începutul lunii octombrie și vor face tot posibilul să schimbe lucrurile de care nu mai sunt mulțumiți. Astrele vor fi de partea lor, mai ales Luna plină din Berbec, și vor avea rezultate rapide, în prima jumătate a lunii octombrie. Leii singuri ar putea readuce pasiunea în viața lor, dacă sunt deschiși să cunoască oameni din alte domenii. Cele mai mari șanse le vor avea în a doua jumătate a lunii octombrie.

Continuarea aici

Parteneri