• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul primăverii. Află ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie!

Horoscopul primăverii. Află ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie!

horoscop primavara 1

Astrele vor grăbi finalizarea unor proiecte mari din viața noastră pentru a lăsa ușa deschisă altor oportunități. Primăvara acestui an este un sezon prielnic pentru toate zodiile și fiecare va avea beneficiile ei.

Berbec. Oferte avantajoase
Necazurile te ocolesc în următoarele luni de primăvară, astfel că poţi profita din plin de orice şansă ţi se oferă. Dacă ai o căsnicie solidă, te vei bucura de realizări deosebite alături de partenerul de cuplu. Dacă eşti singură şi vrei să renunţi la burlăcie, primăvara este sezonul potrivit să cauţi o relaţie nouă, chiar dacă îţi foarte greu să te hotărăşti. Din luna aprilie, Mercur te ajută să faci un pas înainte şi îţi scoate în cale câteva oferte de slujbe profitabile.
Eşti cu atât mai mult favorizată dacă lucrezi în domeniul educaţiei, al administraţiei publice sau în domeniul juridic. La sfârşitul primăverii vei avea suficienţi bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi sau membrii de familie stabiliţi peste hotare. Cât despre un profit concret, lunile aprilie și mai se anunţă cele mai bune. Te vei bucura de stabilitate financiară, dar trebuie să faci economii, arată horoscopul primăverii 2020.

Taur. Șanse pentru noi venituri
Începutul primăverii este o perioadă dinamică și plină de energie, chiar dacă Mercur este retrograd acum. Luna martie este propice mai mult economiilor, decât cheltuielilor, dar te poți concentra asupra proiectelor mai importante care nu presupun investiții mari. Oportunităţi mult mai bune de a-ți spori veniturile se vor ivi în lunile aprilie și mai, de aceea nu este bine să te grăbeşti cu investițiile majore.
De-a lungul primăverii, te vei bucura de energie şi vitalitate, iar problemele de sănătate par să te ocolească, în cazul în care nu suferi de afecţiuni mai vechi. O veste bună îţi poate aduce Lună nouă zodia ta, din 22 aprilie, care poate aduce rezolvarea unei situaţii medicale. În ceea ce privește relația de dragoste sau de cuplu, astrele nu prevăd schimbări semnificative.

Gemeni. Proiecte de succes
Zodia ta va beneficia de o energie puternică din partea lui Mercur în cursul primăverii. Este un astru generos pe care toți îl așteaptă cu speranțe mai mari pentru câștiguri, călătorii și distracții. Ține minte datele de 11 aprilie și 11 mai, când vor începe două perioade foarte bune pentru tine datorită lui Mercur. Caută cu mai multă atenție un loc de muncă potrivit, pentru că vei avea șanse mai mari să avansezi în carieră și să câștigi mai bine.
În data de 22 mai va fi Luna nouă în semnul Gemenilor. Iar Luna nouă ajunge în zodia ta la puțină vreme după intrarea lui Mercur, un semn bun pentru proiectele personale noi și pentru activitățile profitabile. Este o perioadă propice și pentru relația de dragoste, dar, pentru că Venus este retrograd, este posibil să descoperi iubirea datorită unui fost partener, care te caută dinnou.

Rac. Dragoste și încredere
Primăvara aceasta vei putea face o alegere inspirată care te va face fericită pentru tot restul vieții. Mizează pe dragostea sinceră și vei avea de câștigat, deoarece nimic nu se compară cu ceea ce îți poate oferi un partener care te prețuiește. Vei avea un sezon plin de evenimente și mai ales de dragoste. Întâlnirea dintre Luna plină și Venus la începutul lunii martie îți poate scoate în cale un partener de cursă lungă, dacă ești singură.
Chiar dacă nu vei avea ocazia să îl cunoşti bine în primele săptămâni, el va rămâne în viaţa ta și îți va demonstra că merită încrederea ta. Dacă ești căsătorită și îți mai doreşti copii, cele mai mari șanse le vei avea în lunile aprilie și mai, când vei lua o decizie foarte bună pentru viitorul vostru. La serviciu, vei avea mult de muncă, dar vei reuși să te afirmi și să aduni câștigurile de care dispui.

Leu. Câștiguri mai bune
De-a lungul primăverii vei fi mai mult preocupată de carieră. În primul rând, pentru că pleacă o bună parte din colegi şi vei găsi o portiţă deschisă să avansezi. Schimbările, care vor fi în general în favoarea ta, se datorează tranzitului lui Venus prin zodia Fecioarei, care ar putea să îți aducă inclusiv șansa unui alt loc de muncă mai bun. Vestea bună este că, în luna aprilie, bugetul tău se rontunjeşte şi va creşte constant.
Singura perioadă critică va fi între 13 mai și 25 iunie când Venus este retrograd și poți face cheltuieli inutile, dacă nu îți stabilești noi priorități. Ține minte data de 22 aprilie, când va fi Lună nouă în Taur, un moment benefic și prielnic relațiilor de dragoste. Împreună cu energia constructivă a lui Venus, Luna nouă poate aduce schimbări majore și de bun augur în căsnicie sau în relația de cuplu.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri