AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici. Câteva zodii își pot schimba viața

Mihai Voropchievici spune că în această primăvară, câteva zodii îşi pot schimba viaţa.

Berbec
Această zodie are marea șanșă în primăvară de a-și ]ndeplini multe din visele pe care le avea. Este o perioadă favorabilă mai ales pe plan personal și romantic. O parte din berbecii care încă sunt singuri și nu au stabilit coordonatele unei familii, întemeierea unui cămin, au marea șansă să-și găsească jumătatea până în Paște. Însă, există riscul ca în această perioadă să facă o alegere greșită. Așadar, sunt sfătuiți ca pentru a face o alegere optimă să analizeze dacă e pentru ei persoana respectivă și le aduce fericire, în caz contrar poate să cadă într-o situație periculosă. Berbecii trebuie să aibă grijă să nu forțeze nota, să se ferească de tringhiurile amoroase și să nu se ducă în extreme. Luna lui norocoasă și benefică este luna mai. Pe berbeci îi așteaptă ceva surprize și pe plan financiar.

Taur
Taurii au și ei anul în care își pot îndeplini visurile pe latura amoroasă, sentimentală. În timp ce taurii deja într-o relație au șansa de a se căsători, cei singuri vor avea mai multe variante din care să aleagă. De asemenea, taurii vor avea parte de multe întâlniri și călătorii care le vor hrăni nevoia de cunoaștere și cultură. Însă, acest lucru se va lăsa așteptat, deoarece în luna mai norocul lor se va simți în sfera banilor. Taurii sunt sfătuiți să nu lase iubirea pe ultimul loc chiar dacă sunt asigurați pe plan financiar și să analizeze de două ori dacă vor să facă o schimbare pe plan romantic.

Gemeni
În primăvară, Gemenii se vor bucura de toți banii pe care i-au strâns până acum. De asemenea, unii dintre gemeni vor avea parte de recunoaștere la locul de muncă sau o promovare care le va aduce și un plus la finanțe. Anul acesta este un an favorabil pentru ca gemenii să se hotărască dacă vor să se căsătorească sau nu. Această zodie este sfătuită să nu uite de obligațiile pe care le au atât în plan amoros, cât și în plan personal. Cea mai norocoasă lună a gemenilor este tot luna aprilie.

Rac
Racii vor căuta să experimenteze și să se aventureze în situații complicate. O să le placă un pic să se joace cu focul, chiar dacă se ard. Racii sunt sfătuiți să renunțe la trecut pentru a avea niște amintiri memorabile noi. Evoluează foarte mult la capitolul profesional. Vor demonstra celor din jur că sunt capabili să țină o muncă susținută. Mai pot să primească și ajutoare, dar demonstrează că prin muncă pot obține absolut orice își doresc. Nativii liberi, care nu au obligații încă, se pot îndrăgosti și pot lega relații serioase și de durată. Iar la capitolul bani, surprize frumoase pentru nativii. Iar schimbările și oportunitățile cele mai grozave, cele mai plăcute pentru ei, nu vin decât în luna mai. Pentru alții, stau pe un trend de echilibru.

Continuarea pe antena3.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!