• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul primăverii. Mesaje puternice pentru fiecare zodie

Horoscopul primăverii. Mesaje puternice pentru fiecare zodie

horoscop primavara 1

Dacă 2022 a avut un început slab, mai este timp ca lucrurile să se schimbe… în bine.

Berbec
Scoate la iveala vechea stralucire, draga Berbecule. Eforturile de anul trecut de a-ti dovedi valoarea de sine sunt puse deoparte. Ti se da premiul pentru care ai fost nerabdator – si totul este pentru binele colectiv.

Taurul
Ai petrecut un an intreg studiind iadul din mintea superioara. Acum poti sa aplici tot ce ai invatat pentru ceva semnificativ – indraznim sa spunem vindecare? – cu ajutorul prietenilor.

Gemeni
Intotdeauna ti-ai dorit sa fii un „student pe viata”, Gemeni, dar ai fost realist. Cu totii trebuie sa mancam, totusi. Deci ti-ai pastrat desertul pentru final. Acum se pare ca studentul este pregatit si apare gurul din tine.

Rac
Dupa furtuna vine soarele. Stii asta si totusi iti faci griji ca s-ar putea sa nu. Ai nevoie de asigurari ca sacrificiile tale au meritat, Rac. Iata: in 2022 vei putea sa-ti vezi dharma (cel mai inalt scop) in spatele karmei tale (lectii de viata).

Leu
Stim ca tu crezi ca nu ti se poate intampla niciodata: un strain sau cineva din trecutul tau vine sa te dea pe spate. Da, loial, indelung rabdator! Urmeaza-ti inima cand aceasta persoana apare anul acesta, Leu.

Fecioara
Esti genul care are nevoie de toate acestea in pasi mici, realizabili. Imaginea de ansamblu te poate coplesi, dar uneori ai nevoie de viziune. Indiferent daca te simti pregatit sau nu, vine cu literele mari, indraznete ale iubirii.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri