AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Horoscopul sănătății. Cum stau zodiile cu sănătatea în luna aprilie!

 

Horoscopul sănătății din luna aprilie este dominat de Venus, care traversează zodia Pești, de Luna Nouă din Berbec, din data de 1 aprilie, și de Luna plină din Balanță, din data de 16 aprilie.
Toate aceste influențe, precum și unele accente pe care zodiile le primesc din partea lui Jupiter din Pești, arată că vom avea o perioadă mai agitată și dificilă în prima jumătate a lunii, urmată de o perioadă de relaxare în a doua jumătate, mai ales în preajma Paștelui.

Zodiile de Foc și sănătatea: Berbec, Leu, Săgetător

Aceste zodii sunt provocate în prima parte a lunii, vor avea mult de muncă, vor fi mai active, mereu pe drumuri, mereu cu diverse obligații și mai mereu obosite. Stresul își va spune cuvântul în cazul nativilor sensibili care vor suferi de alergii severe. Durerile de cap și palpitațiile apar și ele mai des.

Horoscopul sănătății. Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Vremea caldă și luna aprilie este prielnică pentru zodiile de Pământ care încep să fie mai energice și capătă forțe noi. Pentru ele, sezonul alergiilor nu contează și nu reprezintă un pericol. Cele trei zodii de Pământ vor căpăta mai multă energie, vor fi mai active, vor sta mai mult în aer liber și vor consuma mai multe verdețuri. Poate că singurele probleme majore ar putea fi cele digestive.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!