• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul sănătății în decembrie. Ce zodii vor avea probleme!

Horoscopul sănătății în decembrie. Ce zodii vor avea probleme!

horoscop sanatate 1

Sezonul rece aduce probleme pentru mulți dintre noi și accentuează dureri mai vechi. Iată ce spune horoscopul sănătății pentru luna decembrie și ce zodii sunt mai predispuse riscurilor.

Zodiile de Foc
Berbec, Leu și Săgetător
Zodiile de Foc sunt protejate de astre în ceea ce privește sănătatea. Vor avea o iarnă lipsită de probleme grave de sănătate. Spre deosebire de iarna trecută, anul acesta vor fi mult mai active şi mai puternice. Câte o răceală trecătoare sau uşoare dureri de spate sunt totuşi posibile în luna decembrie. Femeile ar trebui să aibă o grijă deosebită faţă de ten în fiecare zi. Este recomandat să folosească mai des măşti hrănitoare şi creme hidratante, dar și măști de față pe bază de fructe.

Zodiile de Pământ – Horoscopul sănătății în decembrie
Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii din zodii de Pământ trebuie să fie cât mai activi în decembrie, să facă mișcare mai des și chiar să încerce noi diete de slăbit înainte de Crăciun. Ar fi bine să ceară sfatul unui medic nutriţionist, pentru a evita mai târziu orice risc de probleme digestive şi cardiace. Decembrie poate fi o perioadă potrivită pentru a ţine un regim de slăbit pe bază de legume și pește, cu multe fructe la desert. Tot în decembrie nativii acestor zodii trebuie să repete analizele medicale generale și să fie prudenți în ceea ce privește riscul de îmbolnăvire cu virusul corona.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri