• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul sănătății în septembrie. Cum sunt afectate zodiile!

Horoscopul sănătății în septembrie. Cum sunt afectate zodiile!

horoscop sanatate 1

Venus își încheie mișcarea retrogradă la începutul lunii, iar energia ei ne sprijină în planul sănătății și al echilibrului emoțional, arată horoscopul sănătății în septembrie 2023. Vom avea parte de vești bune, dar trebuie să fim mult mai prudenți cu sănătatea la început de toamnă.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător
Începutul lunii septembrie va fi o perioadă prielnică pentru nativii cu semn de Foc din punct de vedere al sănătății. Își vor recăpăta energia, vor fi mai dinamici și mai rezistenți. Foarte puțini dintre ei vor avea probleme de sănătate în luna septembrie. Dar este important să consume multe legume și fructe proaspete, care acum sunt din belșug în piețe.

Nativii de Foc care au probleme cu greutatea pot începe acum o dietă de slăbit, după ce consultă un nutriționist sau medicul de familie. Este o perioadă bună să scape rapid de kilogramele în plus.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Cu Jupiter retrograd în Taur și Mercur retrograd în Fecioară, în prima parte a lunii septembrie, este posibil ca zodiile de Pământ să fie afectate din punct de vedere al sănătății. Pe data de 14 septembrie vom avea și o Lună nouă în Fecioară care atrage atenția asupra problemelor medicale vechi și avertizează că nativii cu semne de Pământ riscă să se confrunte cu recidive.

Așadar, zodiile de Pământ trebuie să fie prudente, să încerce să își întărească imunitatea, să se odihnească foarte bine și să consume multe legume, miere, nuci, ouă, brânzeturi de bună calitate pentru rezistența organismului.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri