Horoscopul sănătății pentru luna iulie

horoscop sanatate 1

Zodiile de Foc călătoresc mai mult în luna iulie, sunt mereu pe drumuri și se adună oboseala. Dar cel mai mare risc este deshidratarea, mai ales pentru nativii care au probleme cu inima. Află ce spune horoscopul sănătății pentru luna iulie, în funcție de elementul primordial al zodiei tale.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător
Deshidratarea reprezintă o problemă majoră pentru nativii din cele trei zodii de Foc. În miezul verii, când nativii de Foc sunt pe drumuri, fac mai multă mișcare și au un program de masă haotic, deshidratarea reprezintă un risc major. Atenție, așadar, ce lichide bei și ce cantitate are nevoie organismul tău.

Hidratarea este importantă în zilele caniculare, iar apa nu este singura soluție. Poți consuma diverse lichide mult mai bune decât apa simplă, cum ar fi apa infuzată cu fructe, ceaiurile reci, supele de vară, sucurile naturale sau limonadele. Acestea te vor feri de neplăceri, mai ales dacă ai probleme cu inima și cu circulația.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Nativii din zodii de Pământ trebuie să caute răcoarea și să se ferească de razele ultraviolete. Arsurile solare și problemele de piele se numără printre riscurile cele mai mari în această perioadă pentru zodiile de Pământ, arată horoscopul sănătății pentru luna iulie.

Dacă ești născută într-o zodie de Pământ, ai grijă cât timp stai la plajă și cum îți protejezi pielea în miezul zilei. Folosește zilnic creme de protecție solară, chiar dacă faci drumeții la munte, stai la piscină sau lucrezi în grădină. Ar fi indicat să faci și un control al alunițelor pentru siguranța ta!

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri