Horoscopul sănătății pentru luna noiembrie

zodii noiembrie 1

Consultă horoscopul sănătății pentru luna noiembrie și află care sunt riscurile cu care te poți confrunta în această perioadă, în funcție de semnul tău primordial.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător
Luna noiembrie este aproape în fiecare an o perioadă dificilă din punct de vedere medical pentru zodiile de Foc. Este perioada în care se acumulează mai multă oboseală, nivelul de stres crește, iar mulți nativi nu reușesc să se echilibreze emoțional și psihic. Fac mai puțină mișcare, devin mai sedentari și încep să apară problemele, în primul rând migrene, dureri de cap, probleme cu tensiunea sau inima. Așadar, nu renunțați la mișcare, chiar dacă este vremea mai rece, și consumați moderat alcool și sucuri pline de zahăr.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Ultima lună de toamnă poate fi o lună prielnică pentru zodiile de Pământ, chiar dacă au mai mult de lucru, arată horoscopul sănătății pentru luna noiembrie. Mai mult de lucru înseamnă o concentrare mai mare, atenție, ambiție și muncă susținută, ceea ce le prinde bine nativilor cu element de Pământ. La muncă, ei sunt în elementul lor și vor fi productivi, ceea ce le ridică moralul și nivelul de energie, iar starea lor generală de sănătate va fi mult mai bună. Sfatul astrelor este, totuși, să nu exagereze cu activitățile prea dificile și să depună efort doar atât cât este necesar.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri