• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul sănătății pentru luna octombrie. Ce zodii se confruntă cu riscuri mari!

Horoscopul sănătății pentru luna octombrie. Ce zodii se confruntă cu riscuri mari!

horoscop octombrie 1

Marte ajunge în zodia Scorpionului și avertizează asupra unor riscuri mari de accidente și îmbolnăviri, arată horoscopul sănătății pentru luna octombrie a acestui an. Află dacă zodia ta este afectată de tranzitul lui Marte și ce prevăd astrele pentru sănătatea ta.

Zodiile de Foc și sănătatea: Berbec, Leu, Săgetător
Active și implicate în tot felul de activități și proiecte noi, zodiile de Foc nici nu mai au timp să se gândească la sănătatea lor. Vestea bună este că probleme par să le ocolească. După cum arată horoscopul sănătății sunt riscuri minime să apară boli sau afecțiuni mai serioase în această perioadă pentru cele trei zodii de Foc. Nativii Berbeci și nativii Lei sunt cei mai rezistenți, au un tonus ridicat, se bucură de multă energie și nu trebuie să își facă griji din cauza sănătății. Iar nativii Săgetători trebuie doar să fie atenți la uneltele pe care le mânuiesc, să se ferească de tăieturi și julituri.

Zodiile de Foc trebuie să consume acum mai multă carne de vită și legume roșii de toamnă, ardei gras, gogoșari sau varză roșie, precum și portocale roșii pentru a susține imunitatea.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Zodiile cu semn de Pământ își refac sau își conservă forțele în luna octombrie, când începe cu adevărat sezonul rece. Acum este perioada în care trebuie să își schimbe dieta, să consume mai multe legume și fructe de toamnă, să consume mai multe lactate și carne albă, dietetică. Nativii cu semne de Pământ trebuie să fie atenți la greutatea lor și să adopte un regim alimentar care să îi ajute să scape de kilogramele în plus, dar care să nu afecteze sistemul imunitar.

Dintre zodiile de Pământ, una singură se poate confrunta cu probleme mai mari de sănătate, iar aceasta este zodia Taur. Nativii din Taur este posibil să descopere afecțiuni nebănuite care țin de inimă, circulația sângelui, coloană, articulații sau rinichi. Este vremea să își facă analize medicale la timp și să fie atenți la simptomele neplăcute care pot avertiza asupra unor boli mai grave.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri