Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie. Vești excelente pentru câteva zodii

 

Săptămâna 11-17 noiembrie aduce veşti excelente pentru unele zodii.
Iată care sunt previziunile pentru ficare zodie în parte, află mai jos:

Berbec
Mulţi bani câştigaţi din munca proprie. Aşteaptă-te aşadar ca, în a doua parte a săptămânii, să apară mai multe oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiţii.

Distribuie prietenilor

Taur
Lumina reflectoarelor se aţinteşte asupra ta, mai ales dacă activezi într-un domeniu de activitate care implică lucrul cu oamenii. O parte din succesul înregistrat săptămâna aceasta în raport cu unele chestiuni care îi implică pe partenerul de afaceri, colaboratori şi/ sau clienţi se datorează încrederii de sine.

Gemeni
În a doua jumătate a acestei săptămâni să întrevede o perioadă aglomerată şi solicitantă la locul de muncă. Nervii îţi sunt întinşi la maximum, atârnă responsabilităţi grele pe umerii tăi, dar în acelaşi timp aceste obstacole se pot dovedi în final a fi fost o serie de oportunităţi deghizate în provocări.

Rac
Efectele lunii pline se resimt mai ales în a doua parte a săptămânii. Mai exact, se prefigurează o a doua parte a săptămânii în care poţi face progrese notabile în privinţa iniţiativelor antreprenoriale în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi.

Leu
Bagajul energetic tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă urmăreşti să creşti în ierarhia de la serviciu, ar fi bine să îţi deschizi ochii la oportunităţile care apar pe acest plan în a doua jumătate a săptămânii. Nativii(ele) care au depus deja eforturi în acest sens s-ar putea să se bucure de primele rezultate şi beneficii.

Continuarea aici