• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul săptămânii 11 – 17 septembrie, cu Alina Bădic

Horoscopul săptămânii 11 – 17 septembrie, cu Alina Bădic

alina badic 3

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2022.

„Lună Plină pe axa Pești – Fecioară, Lună conjunctă cu Neptun, sextil Jupiter – Marte, Soarele agresat de Neptun și de Micul Malefic și, nu în ultimul rând, Neptun pe ultimele grade în semnul Peștilor, toate aspecte care invită la preluarea controlului în situații în care până acum ne-am lăsat duși de val, elemente foarte puternice de destin cu care ne intersectăm în ideea de a înțelege pe deplin care este misiunea noastră”, a explicat Alina Bădic, la postul B1 TV.

Berbec
Sunteți foarte frumos amprentați astăzi de această Lună Plină, una specială. De câte ori avem Lună Plină pe axa Pești – Fecioară, este vorba și despre descărcări foarte interesante din punct din vedere spiritual. Se pot transmite mesaje din astral, pot avea loc tot felul de influențe ciudate cu ultimele existențe. Mai mult decât oricărei alte zodii, vi se face ordine în suflet.

Taur
Vă puteți bucura de o expansiune în plan financiar, de o realizare care poate să aibă o componentă materială semnificativă, de intrarea pe un făgaș foarte favorabil din punct de vedere material. Pe de altă parte, oricât de bine ne-ar merge în această perioadă în plan material, nu ne putem rupe de semnificația lui Neptun pe ultimele grade în Pești.

Gemeni
Sunteți un pic mai agitați în această perioadă, însă faceți și lucruri constructive. Ați putea intra în situații care devin foarte constructive, în urma unor discuții cu persoane cu autoritate care chiar doresc să vă ajute. Mercur spune că de modul în care gestionați discuțiile depinde lansarea voastră într-o anumită situație care poate să vă devină foarte, foarte favorabilă.

Rac
Foarte mulți veți alege să faceți în aceste zile călătorii destul de instructive, veți comunica, veți semna contracte, veți face vizite. V-ați putea izbi de autoritatea unei persoane din anturajul apropiat, poate fi vorba despre un coleg sau despre un șef. În orice caz, încă trebuie să vă feriți de elemente mai puțin oneste!

Leu
Este o săptămână care are un aplomb deosebit. Este posibil să aveți o ușoară stare de confuzie zilele acestea și, de asemenea, inspirație în egală măsură. Sunteți ca într-o stare de transă două-trei zile, o stare în care culegeți informații din astral. S-ar putea să apară tot felul de discuții conflictuale cu prietenii.

Continuarea aici

Parteneri