• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul săptămânii 18-24 iulie. Latura sensibilă a zodiilor iese la iveală

Horoscopul săptămânii 18-24 iulie. Latura sensibilă a zodiilor iese la iveală

zodii puternice 1

Saptamana incepe in tonuri foarte emotionale. Trigonul dintre Soare si Neptun aduce la suprafata dragostea pentru frumos si iti deschide inima catre dragoste. Tot ceea ce simti capata si mai multa profunzime. De asemenea, Venus se muta in Rac, ceea ce creste nevoia de si mai multa iubire. Iar mutarea lui Mercur in Leu iti da curajul sa faci mutarile necesare, sa spui cuvintele potrivite.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Saptamana iti mai poate aduce si un test de credinta. Poate ca ai fost prea increzator si ai idealizat o persoana cu interes romantic. Evita sa fii prea optimist. Tu te simti generos si de incredere dar riscul de dezamagire si deceptie este prea mare ca sa risti. Evita total orice fel de jocuri de noroc, riscuri, droguri, culturi sau scheme de imbogatire rapida. Este normal sa te simti suspicios dar bazeaza-te pe sfatul prietenilor de incredere si familiei.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Saptamana iti pune sub lumina reflectoarelor viata privata, casa si familie. Te vei simti mai sensibil si emotional decat normal. Este o perioada buna sa discuti despre orice probleme in relatie pentru ca vei fi in contact cu sentimentele tale. Vei simti intuitiv cum ambitiile personale si nevoile tale afecteaza sentimentele partenerului. Arata-ti personalitatea reala, esti confortabil sa o faci.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Starea generala va fi sociabila si entuziasta despre viata. Cu o stare de calm si echilibru iti vei gasi usor prieteni noi si te vei bucura de relatii armonioase cu familia si partenerii. Abilitatea de a te intelege cu altii si de a coopera si face compromisuri te fac un bun membru de echipa. Poti performa in parteneriate si in grupuri pentru ca ai o influenta matura si inteleapta.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Sunt zile in care simturile iti sunt acute si esti mult mai sensibil la toate vibratiile. Abilitatile tale de intuitie si perceptie iti sunt un mare avantaj in relatiile si comunicarile tale. Altora le va placea sa stea pe langa tine cand nu se simt bine. Fii atent la propriile tale vibratii. Este timp bun pentru meditatie, yoga, visat. Poti vindeca prin cuvinte si maini.

LEU (23 iulie – 22 august)
Astfel, te vei simti increzator sa fii tu insuti fara sa te mai prefaci. La job, te vei putea concentra cu un nivel ridicat de ambitie si vei face treaba buna. Pacea interioara va fi dominanta in relatii. Foloseste saptamana ca sa te promovezi cat mai bine in public.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri