Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie

Săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie aduce veşti excelente pentru unii dintre nativi, în timp ce altora le este recomandat să renunţe la excese, întrucât se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC – Au o săptămână foarte socială. Trebuie să fie atenţi la relaţîi. Ele se anunţă destul de constructive, mai ales luni şi marţi. Pentru că ştiu să îşi apere interesul pot avea loc negocieri, contracte, pe sume frumoase. Atenţie la aspectele juridice, mai ales la jumătatea săptămânii.

Distribuie prietenilor

TAUR – Şi ei sunt orientaţi spre relaţii şi colaborări, însă focusul lor este pe propriul interes şi pe ce primesc. Sunt foarte atente la gesturi, lucruri subtile. În weekend pleacă din oraş.

GEMENI – Muncesc foarte mult, au multe planete în zona muncii, au parte de o schimbare în zona profesională. Schimbările sunt bune. În a două jumătate a săptămânii să fie atenţi la o greşală pe care riscă să o facă şi cineva o amendează.

RAC – Săptămâna aduce multă muncă. Au spirit de independenţa foarte accentuat. Nu e rău. Sunt în lumea lor şi sunt foarte originali. În schimb, să fie atenţi joi şi vineri dacă ce şi-au propus să facă este şi corect moral, juridic sau financiar.

LEU – Multe planete în zona căminului. Au nevoie de confort şi siguranţă. Unii se retrag, Alţîi se ocupă de sănătate. În weekend se reîncarcă bateriile.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro