• Home
  • Fapt divers
  • Horoscopul săptămânii 9 – 15 octombrie, cu Alina Bădic

Horoscopul săptămânii 9 – 15 octombrie, cu Alina Bădic

alina badic 3

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, de pe B1TV, predicțiile astrale pentru săptămâna 9 – 15 octombrie.

„Venus în domiciliu alături de Soare, Uranus conjunct cu Nodul Nord, Mercur pe grad anaretic în domiciliu, Jupiter în semn de foc opus Micului Benefic, toate determină un algoritm unic, acela de a ne întreba care este Poziționarea Ideală în fața regulilor Universului în momentul de față. Ce avem de făcut? Ce intersecții ne vorbesc despre misiunea noastră și, nu în ultimul rând, cine suntem de fapt”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Berbec
Sunt câteva elemente de mare forță pentru nativii Berbec. Factor de noroc destul de mare. Sunt încurajați să participe la tot felul de acțiuni, activități, evenimente care îi poziționează pe o linie de Destin favorabilă. Șansa e de partea Berbecilor, mai ales a celor care se știu foarte activi, curajoși, care vor să facă lucruri de mare forță. Luna Plină de pe 9 octombrie e foarte solicitantă, în sensul că există posibilitatea unei revelații, a unei conexiuni cu ceva ce trebuie să se petreacă foarte important în destinul lor.

Taur
Un moment de forță. Investițiile capătă o turnură benefică. Taurii se vor bucura de ceva recompensă, câștig, cadouri, favoruri financiare din partea anturajului. Trebuie luată în serios zona de muncă, serviciu, execuție, bani. De aici poate veni satisfacția. Taurii se pot pune aici în valoare semnificativ.

Gemeni

Gemenii pot avea tot felul de călătorii, activități în care sunt implicate mai multe persoane. Autoritățile sau oamenii cu putere de decizie chiar au putere de decizie asupra lor. S-ar putea să fie nevoie să facă o alegere profesională, oarecum obligați de Univers, în cazul celor care încă nu sunt pe drumul lor, de a face lucrurile din tot sufletul lor. Trebuie să încerce să facă lucrurile foarte intens. Destinul îi obligă să facă totul din suflet.

Rac
Trebuie să regleze conturile atât la locul de muncă, cât și în familie. Trebuie să se impună pe undeva. Trebuie să încerce să ordoneze, să organizeze lucrurile, așa încât ei să fie cei care beneficiază de anumite situații. La muncă s-ar putea să apară o sugestie de a face lucrurile diferit. Sunt foarte atenți și receptiv, chiar dacă anumite prrsoane îi pot agita.

Leu
Pot semna un contract sau participa la semnarea unor contracte, la o discuție, o promisiune care va avea o consecință extraordinar de benefică chiar pe data de 9 octombrie, când e Luna Plină. Discuțiile au o greutate cu totul și cu totul ieșite din comun chiar pe 9. Trebuie să gândească o strategie pentru atunci. Cu siguranță au prieteni cu care relațiile pot fi ușor tensionate, în sensul că înțeleg dimensiunea pe care Universul vrea s-o dea acestor relații. Nu înseamnă că acei oameni nu sunt sinceri, ci că apar niște tensiuni care transmit un mesaj.

Continuarea pe b1tv.ro

Parteneri