Horoscopul săptămânii! Se anunță a fi dificilă pentru câteva zodii

 

Săptămâna 14-20 octombrie se anunţă a fi una dificilă, potrivit astrologilor, întrucât mulţi dintre nativi se vor confrunta cu tensini la locul de muncă.

Spre sfârşitul săptămânii, însă, încep să apară veşti bune, întrucât mulţi dintre nativi vor avea ocazia să se relaxeze.

Berbec
Chiar dacă săptămâna nu vine cu veşti tocmai bune pentru tine, încearcă să-ţi păstrezi calmul. Cu atitudinea potrivită vei face faţă tuturor provocărilor, oricât de dificile ar părea. În plus, persoana iubită are mare nevoie de ajutorul tău, aşa că nu e momentul să o neglijezi.

Taur
Grijile îşi fac uşor-uşor loc în mintea ta, însă trebuie să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu calm. Relaţia cu subalternii nu funcţionează tocmai cum ţi-ai fi dorit, iar atitudinea ta prăpăstioasă nu face decât să aducă probleme mai mari. Vestea bună e că în weekend ai ocazia să te relaxezi, aşa că profită din plin.

Gemeni
Te aşteaptă o săptămână fără evenimente notabile, dar trebuie să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite. Are nevoie mai mult ca oricând să-i arăţi cât de importantă este pentru tine. La capitolul finanţe stai destul de bine, ba chiar e posibil să ai parte de câştiguri neaşteptate.

Rac
Rişti să pierzi legătura cu o persoană la care ţii foarte mult, aşa că ai mare grijă. Treceţi printr-o problemă de comunicare, însă nu trebuie să te îngrijorezi, orice problemă are rezolvare, mai ales cu atitudinea potrivită. Chiar dacă ai greşit faţă de ea, până la urmă te va ierta.

Leu
Ţi se reproşează că devii din ce în ce mai posesiv şi ai tendinţa să sufoci persoana de lângă tine. Chiar dacă te deranjează atitudinea ei, în condiţiile în care nu vrei decât să-i arăţi cât de mult înseamnă pentru tine, încearcă să-i acorzi şi puţin spaţiu. Ai încredere în sentimentele pe care le nutreşte pentru tine.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro