Horoscopul săptămânii. Trei zodii scapă de probleme

horoscop

Astrologul Lorina oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. Iată ce se întâmplă în săptămâna 3-9 aprilie:

Berbec
Primiți recompense fără să faceți prea mult efort. În principal din partea asocierilor, partenerii de muncă vă oferă beneficii nu neapărat din senin, ci bazat pe munca depusă anterior sau pus și simplu pentru că ei consideră că meritați un bonus.

Provocări pot apărea de la partea de sănătate unde vi se cere să aveți răbdare, să nu intrați în panică. Viața emoțională și atitudinea vă modifică și starea fizică, sunteți mai sensibil la mediul în care intrați și dacă simțiți tensiune sau stare conflictuală, preluați mult mai ușor aceste vibrații și simptome subtile.

Stați cu un ochii pe cheltuieli, aveți tendința să scoateți mai mulți bani din buzunar decât e necesar sau chiar să aveți mici pierderi. Nu e momentul să faceți noi investiții, dar vă puteți ocupa de planificarea următorilor pași în carieră sau, de ce nu, să vă gândiți ce ați putea modifica sau suplimenta ca activitate pentru a vă spori veniturile. Puteți plăti taxe restante, să rezolvați situații ce implică instituții ale statului.

Taur
Treceți prin transformări pe plan relațional, apar modificări în clauzele contractuale în care sunteți parte, e nevoie de mai multă atenție, obiectivitate și utilizare a capacităților de negociere a noilor condiții. Dacă alegeți să folosiți tacticile vechi sau familiare, puteți ieși în pierdere, e indicat să citiți, să vă informați și să încercați să abordați lucrurile din altă perspectivă.

E posibil să se ivească ocazii în care să aveți nevoie de contul de economii comun cu partenerul sau cu un colaborator, să fie nevoie de o sumă de bani pe care să o folosiți în uzul personal, iar asta să ducă la discuții sau tensiuni. Vi se propun deplasări în interes profesional dar care în final se dovedesc un element esențial de dezvoltare personală întrucât veți fi alt om, cu altă mentalitate și principii la revenire.

Planul sentimental vă aduce satisfacție nu neapărat prin lipsa tensiunilor, ci prin dorința celor dragi de a accepta planurile voastre.

Gemeni
Ar trebui să manifestați o prudență sporită, deoarece perioada este cu evenimente. Numărul de defecțiuni în electronică va crește și riscați să pierdeți informații prețioase, ori încrederea în voi e prea mare și veți dovedi impulsivitate, precum și incapacitatea de a vă ține gura închisă.

Dacă o deschideți, riscați să faceți gafe care vă pot afecta. Dezacordurile cu amicii și întreruperea neașteptată a relațiilor cu partenerii străini nu sunt excluse. Unii așa-ziși prieteni pot avea o influență rea asupra voastră și nu trebuie să cedați provocărilor. Renunțați în aceste zile la zboruri, la călătorii lungi și orice afacere cu străini, precum și de a vizita zone cu munți, deșerturi, peșteri.

În familie, cuplurile nepotrivite și legăturile romantice instabile au un traseu destul de neuniform. Dezacordurile sunt posibile, iar cele mai multe sunt legate de bani sau partaje.

Rac
Vin probleme urgente, va trebui să faceți deplasări, vă veți obosi mult, vă veți simți agasați, ba chiar veți pierde interesul pentru muncă. Această perioadă va fi mai propice creativității individuale decât interacțiunii colective active, iar vanitatea și confuzia vor fi factori enervanți.

Va crește probabilitatea conflictelor la locul de muncă sau în relațiile cu partenerii, se schimbă condițiile și stilul de lucru sau vine o schimbare a conducerii la job. Va fi dificil să se ajungă la înțelegere reciprocă pentru că fiecare își va urmări propriile obiective și ambiții. Ar fi mai bine să vă concentrați mai mult pe planurile și acțiunile voastre, să nu semnați contracte și obligații pe termen lung și să nu fiți de acord cu condițiile pe care insistă alții să vi le bage sub nas. Amânați chestiunile importante!

Continuarea pe click.ro

Parteneri